I går var jeg tilbage i laboratoriet for en stund, for selvom jeg skal aflevere mit speciale om halvanden uge, ja, så er jeg altså ikke helt færdig med den eksperimentelle del. Stresset? Nej da! Og jeg tager da endnu en dag i laboratoriet i dag – og nok igen i morgen også. Men så skal jeg altså også skrive resten af tiden! Ha! Sådan er det, når det med at stå og lave kemi er langt sjovere end at skrive.

Men altså, den dag i lab i går betød, at jeg selvfølgelig kom sent hjem og trangen til bare at smide mig på sofaen og bestille en omgang aftensmad over nettet var stor. Hele vejen hjem fra studiet var en lang diskussion med mig selv, men heldigvis vandt fornuften og inden min popo overhovedet snittede sofaen, stod jeg ude i køkkenet og blendede, snittede og stegte. Der stod nemlig smørrebrød med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade på menuen!

Smørrebrød med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade-1

Find opskriften på fiskefrikadellerne og den hjemmerørte remoulade HER.

Det tog under 30 minutter fra jeg trådte ud i køkkenet til maden var på bordet. Først lavede jeg fiskefarsen og mens den stod og trak lidt, rørte jeg remouladen sammen. I mens fiskefrikadellerne stegte, blev rugbrødet ristet og til sidst var det bare at samle og pynte. Pynten bestod af lidt syltede rødløg fra køleskabet, cherrytomater, citron og dild. To af de højtbelagte fik jeg klemt ned og så kunne jeg ellers sætte mig til rette i sofaen med god samvittighed.

Smørrebrød med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade-2-2

 

No images found!
Try some other hashtag or username