Roskilde Festival-6

Sidste uge stod den på Roskilde Festival og denne uge har indtil videre stået på en god omgang forkølelse – traditionen tro, fristes man næsten til at sige. Sådan en uge på festival kan på ingen måde være godt for min krop, sådan som den vælger at lukke fuldstændig ned efterfølgende. Jeg har været fuldstændig energiforladt de sidste par dage og derfor har både bloggen og mine sociale medier stået forfærdeligt stille. Nu er forkølelsen heldigvis på vej retur og energiniveauet stille og roligt på vej op, så jeg tænkte, at jeg lige ville kigge ind og dele lidt stemningsbilleder fra den sidste uges tid – for trods en efterfølgende forkølelse var Roskilde Festival både super hyggelig og yderst festlig.

Roskilde Festival-2

Vi (læs: de andre fra lejren) havde bygget os et kolonihavehus i Dream City og jeg synes at mikset mellem kolonihavehus-stemning og Roskilde Festival-stemning var helt perfekt! Derudover var kolonihavehuset guld værd i forbindelse med den regn og blæst der kiggede forbi – og det var faktisk så godt bygget, at det har fået lov til at blive stående til næste år. Perfekt!

Roskilde Festival-4

Vores lejr har noget med White Russians og 6 L var ikke spor for meget – den efterfølgende koncert blev ihvertfald super festlig! Hvem det lige var der spillede, kan jeg ikke lige huske…

Roskilde Festival-1

Der blev spillet rigtig meget Flunky Ball på dette års festival – et spil, der minder om kongespil, men i stedet for at vælte træklodser, drikker man øl. Det er super sjovt og alle kan være med!

Roskilde Festival-9

Hvert år spilles også en drengene-mod-pigerne-kamp i Flunky Ball og for andet år i træk løb pigerne med sejren. Så vigtigt jo!

Roskilde Festival-5

To af morgenerne startede ud med den hyggeligste omgang fællessang, som åbenbart også var virkelig morsomt?

Roskilde Festival-7

Ingen Roskilde Festival uden lidt regn…

Roskilde Festival-3

…og ingen Roskilde Festival uden snaskede frikadellesandwich.

No images found!
Try some other hashtag or username