Is-1

Godmorgen 🙂

Jeg tænkte, at jeg lige ville komme med en lille hurtig update her fra specialehulen. Endnu en uge er gået og kalenderen siger nu kun én uge til aflevering. De sidste par dage har jeg skrevet mellem 8 og 11 timer om dagen, alt i mens solen har skinnet fra en skyfri himmel og snaps fra folk, der har været ude og nyde det gode vejr, har væltet ind. Heldigvis har der også været plads til sommerhygge med grill hos en god ven, en tur til Vedbæk havn for at besøge svigerforældrene i deres båd og i går aftes stod den på is fra yndlingsstedet på Amager. Helt skidt står det alligevel ikke til, selvom jeg nu glæder mig til, at knuden i maven forsvinder sammen med svimmelheden og de spændte skuldre og jeg endelig kan kalde mig FARMACEUT! Hav en dejlig mandag og nyd ferien, hvis du er den heldige ejer af en sådan.

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder