Madplan

Jeg skriver speciale for tiden og mit overskud til at tænke på andet end opgaven er minimal. Jeg savner at spise hjemmelavet mad og jeg savner at lave det, men jeg kan ikke overskue at tænke over hvad jeg skal lave og jeg kan slet ikke overskue at finde ud af hvad jeg skal have handlet ind. Jeg har derfor besluttet at gøre det nemt for mig selv i næste uge og følge Julie Bruuns Madplan. Hver uge (når hun altså ikke lige ligger og soler sig i sydens sol) ligger Julie nemlig en madplan op på hendes blog. Mit indtryk er, at madplanerne er gennemarbejdede og nemme at gå til og det bedste af det hele er, at hun også laver en indkøbsliste.

De eneste udfordringer i projekt “følg madplan” er, at jeg er virkelig dårlig til at følge en plan, da jeg spiser meget lystbetonet, og at jeg er virkelig dårlig til at følge en opskrift. Jeg har derfor ændre lidt i planen allerede og du kan se min variation af madplanen herunder. Du kan finde den originale madplan fra Julie HER.

Min madplan

Mandag: Pizza med kalvekød og dressing (opskriften kommer, hvis den bliver god 🙂 ) UPDATE: Find opskriften HER.
Tirsdag: Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
Onsdag: Andre laver mad til mig denne dag 🙂
Torsdag: Rester fra mandag og tirsdag
Fredag:  En variant af Julie’s rødbedetærte med gedeost og valnødder og hendes græske salat
Lørdag: Græske kyllingedunser med yoghurtdressing og salaten fra fredag
Søndag:  En variant af Julie’s røde karry med oksekød

 

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip