Sidste uge var ikke særlig rar. Jeg kom hjem fra Roskilde Festival med en ordenlig omgang forkølelse og brugte de første dage af ugen på bare at blive nogenlunde mig selv igen. Derudover er jeg godt i gang med at skrive mit speciale og det trækker tænder ud. I sidste uge var jeg bare træt og frustreret og et par tåre blev det da også til. Jeg levede af pizza, slik og kage og jeg løb ikke en eneste tur, hvilket bare gjorde det hele endnu værre.

Greenie-1

Da jeg gik i seng søndag besluttede jeg mig for, at den nye uge skulle være anderledes. Det skulle være slut med selvmedlidenhed og specialet skulle have en over nakken! Mandag morgen startede jeg derfor ud med en greenie og så var det ellers hen foran computeren. Der sad jeg så til frokosttid helt uden at snacke – succes! Til frokost stod den på et par boller, som jeg fandt i fryseren. Jeg fyldte dem med en skøn omgang torskerogn (som jeg sørmer også fandt i fryseren) fra dengang i foråret hvor min kæreste kom hjem med 10 kg selvfanget torsk, hvoraf flere af dem var med rogn. Jeg elsker min fryser!

Frokost-1

Efter frokost var det tilbage foran computeren og der blev jeg siddende til klokken blev tid til fællestræning med Team Guldbamse. Det var 18 dage siden, at jeg sidst havde snøret løbeskoene, så jeg var spændt på hvordan kondien havde det. Post-Roskilde-forkølelsen sidder stadigvæk i mig og jeg får nogen voldsomme hosteanfald af og til. Jeg fik da heller ikke løbet mere end 300-400 meter før en voldsom hoste meldte sig og jeg måtte stoppe op. Hosten blev bare ved og ved og ved. En sød dame stoppede op og tilbød mig en Läkarol – den hjalp og jeg kunne løbe videre. Tak! Fællestræningen bød på intervaller. Jeg skulle løbe 8 x 2 minutter i pace 4:45, men der blev faktisk løbet lidt hurtigere end det. Hurra for, at formen ikke er helt forsvundet. Coach overraskede lige med en omgang bakkeløb til sidst og så gik turen ellers hjemad igen. Hold da op hvor var det rart at få brugt kroppen og tømt hovedet midt i alt dette speciale-halløj.

Løb-1

Aftensmaden stod på en portion af denne moussaka med aubergine, sød kartoffel og hytteost, som jeg fandt i fryseren. Hvor længe mon jeg kan blive ved med at finde lækkerier i fryseren?

Alt i alt var i går en kæmpe succes og jeg gik i seng med et smil på læben – og jeg forventer, at dagen i dag bliver mindst lige så god!

No images found!
Try some other hashtag or username