Proteinboller med havre og quinoa-1
// Indlægget indeholder reklame //

Af og til overrasker jeg mig selv. For eksempel når jeg på en lørdag sætter uret til klokken 6.00 af egen fri vilje, så jeg kan nå en løbetur inden temperaturen bliver alt for høj. Inden jeg løb afsted havde jeg rørt en bolledej sammen, som hævede mens jeg løb og som jeg så smed i ovnen, da jeg kom hjem. Tyve minutter efter endt løbetur havde jeg dermed friskbagte boller til morgenmaden. Kan en lørdag starte bedre?

Proteinboller med havre og quinoa-2

Bollerne jeg bagte var proteinbollerne med havre og quinoa fra Finax. For et par dage siden kom jeg nemlig hjem til en lille pakke foran hoveddøren indeholdende lidt lækkerier fra Finax. I pakken fandt jeg blandt andet det nyeste skud på stammen fra Sara Jin Smidt – nemlig den førnævnte brødblanding. Du kender måske varianten med chiafrø, solsikkekerner og hørfrø, der dominerede de sociale medier for et par uger siden – en brødblanding jeg endnu har til gode at prøve.

Bollerne er utrolig nemme at bage, men nemmest hvis man er indehaver af en røremaskine, da dejen skal æltes i 5-10 minutter. Når dejen er æltet formes bollerne, som så skal hæve i minimum 60 minutter inden de bages i 20 minutter.

Bollerne smagte fint, men de bliver rimelig store, hvis man får de anbefalede 10 ud af portionen. I min optik er både størrelsen, smagen og konsistensen perfekt til en sandwich eller som burgerboller, men for store og grove til et hyggeligt morgenbord. Jeg tror jeg vil putte resten af portionen i fryseren, så jeg lynhurtigt kan samle en lækker sandwich til madpakken, hvis jeg en morgen har brug for en hurtig løsning.

Resten af dagen skal jeg bruge på fødselsdagsfejring og afslapning udendørs i det skønne vejr. Hvad skal du? Hav en dejlig lørdag!

Proteinboller med havre og quinoa-3

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i