Havregrød med kokos og dadler

Min lørdag startede med et langt bad, en skøn portion havregrød med kokos og dadler og et afsnit af den nye sæson af Orange is the New Black. Jeg kan mærke, at jeg virkelig skal hanke op i mig selv, hvis jeg ikke skal blive hængende foran den serie hele dagen, men et par afsnit mere bliver det nok alligevel til, før jeg sætter mig og arbejder på mit speciale resten af dagen.

Havregrød er egentlig ikke noget jeg nogensinde har gjort så meget i, men på det seneste er jeg blevet ret glad for en god grød alligevel. Og så kan de pyntes og jeg elsker mad, der kan pyntes. Denne havregrød hører til i den søde ende af skalen og den blev overraskende god. Jeg er kæmpe fan af sød mad om morgenen.

Havregrød med kokos og dadler
1 portion

1 dl havregryn
3 friske dadler
2 spsk. kokosmel
3 dl mælk
Salt

Topping: mandler, granatæblekerner, rabarbermarmelade, mynte og akaciehonning

Skær dadlerne ud i små tern og bland dem med havregryn, kokosmel og mælk i en gryde. Kog op under omrøring og lad grøden koge til den har den ønskede konsistens. Smag til med salt og top grøden.

Havregrød med kokos og dadler

I aften skal jeg til Østerbro og løbe CPH Women´s 10K, som jeg var så heldig at vinde et startnummer til i onsdags. På grund af mit marathon i søndags, går jeg ikke efter en bestemt tid og jeg går slet ikke efter en PR. Jeg skal løbe med min veninde Trine og vi skal bare hygge og have en fest. Det er faktisk rigtig rart at skulle løbe et løb uden at have forventningspres hængende over sig. Jeg glæder mig!

  • Grnklssalat med butternut squash og rugbrdscroutoner med rosmarin grnklssalat
  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men