Denne uge har været en meget mærkelig uge. Den startede som uger ofte gør – nemlig med et vækkeur, der ringede lidt for tidligt mandag morgen. Jeg spiste mig en morgengrød og tog afsted til mit studie, hvor jeg brugte det meste af dagen. Hjemme igen skulle aftensmaden på bordet og så var det ellers i seng.

Quinoagrød med banan og kakao-2

Tirsdag blev min søster student og jeg var selvfølgelig med ude på hendes skole. Jeg var endda den heldige, der gav hende huen på! Til aften kom hele familien og et par af hendes veninder for at fejre hende og aftenen blev dermed lidt lørdagsagtig med god mad, lidt at drikke og hyggeligt selskab.

Student-1

Grundet lørdagsstemningen på en tirsdag blev onsdag til en mandagsagtig dag. To mandage på en uge er altså ikke det sjoveste der findes, skulle jeg hilse og sige! Torsdag var det så Sankt Hans aften og den blev nydt hos svigerforældrene, hvilket resulterede i, at jeg først kom i seng efter midnat. Det betød, at jeg kun fik omkring 5 timers søvn og så var det pludselig fredag – dagen for min søsters dimission. Det betød ingen studie eller arbejde for mit vedkommende, men til gengæld blev der tid til en tiltrængt middagslur. Den lille lur gjorde, at fredagen begyndte at blive lidt som en søndag. I dag er det så lørdag og snart går turen til Roskilde Festival, hvor en endnu mærkeligere uge med garanti venter. Lad os lige krydse fingre for, at vejret bliver lige så fantastisk som det var sidste år og at den regn, de kloge vejrmennesker har forudsagt, udebliver! Ikke? 🙂

Roskilde Festival-6

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder