Denne uge har været en meget mærkelig uge. Den startede som uger ofte gør – nemlig med et vækkeur, der ringede lidt for tidligt mandag morgen. Jeg spiste mig en morgengrød og tog afsted til mit studie, hvor jeg brugte det meste af dagen. Hjemme igen skulle aftensmaden på bordet og så var det ellers i seng.

Quinoagrød med banan og kakao-2

Tirsdag blev min søster student og jeg var selvfølgelig med ude på hendes skole. Jeg var endda den heldige, der gav hende huen på! Til aften kom hele familien og et par af hendes veninder for at fejre hende og aftenen blev dermed lidt lørdagsagtig med god mad, lidt at drikke og hyggeligt selskab.

Student-1

Grundet lørdagsstemningen på en tirsdag blev onsdag til en mandagsagtig dag. To mandage på en uge er altså ikke det sjoveste der findes, skulle jeg hilse og sige! Torsdag var det så Sankt Hans aften og den blev nydt hos svigerforældrene, hvilket resulterede i, at jeg først kom i seng efter midnat. Det betød, at jeg kun fik omkring 5 timers søvn og så var det pludselig fredag – dagen for min søsters dimission. Det betød ingen studie eller arbejde for mit vedkommende, men til gengæld blev der tid til en tiltrængt middagslur. Den lille lur gjorde, at fredagen begyndte at blive lidt som en søndag. I dag er det så lørdag og snart går turen til Roskilde Festival, hvor en endnu mærkeligere uge med garanti venter. Lad os lige krydse fingre for, at vejret bliver lige så fantastisk som det var sidste år og at den regn, de kloge vejrmennesker har forudsagt, udebliver! Ikke? 🙂

Roskilde Festival-6

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller