Jeg gjorde noget strengt forbudt i dag. Jeg tog ned og handlede med en knurrende mave, og jeg havde ikke engang skrevet en indkøbsliste. Det var dømt til at gå galt, men aftensmad skulle jeg jo have. Udover aftensmad røg der (selvfølgelig) også lidt impulsive snacks ned i kurven og det er der såmænd ikke noget mærkeligt i. Det mærkelige ligger i de tanker, der poppede op i mit hoved på min tur gennem butikken.

Kirsebær og lakridser-3

Det startede udenfor, hvor der stod en vogn med kirsebær. Jeg skulle give 22 kroner for 400 gram og det syntes jeg faktisk var en smule dyrt. Jeg besluttede mig dog for, at jeg skulle forkæle mig selv lidt og en enkelt bakke af de flotte røde kirsebær kom ned i kurven. Jeg handlede videre og da jeg nærmede mig kassen sprang et rødt skilt mig i øjnene. De store Haribo-poser med 400 gram slik kostede kun 30 kroner! “Det var sgu da billigt,” tænkte jeg og en stor pose med lakridser røg ned i kurven sammen med kirsebærrene og aftensmaden. Jeg skulle jo forkæle mig selv lidt, ikke? Varerne røg op på båndet, kortet kørte igennem maskinen og posen blev pakket. På ved ud af butikken går jeg så forbi kirsebærvognen igen, og så slog det mig! Jeg synes det var dyrt at give 22 kroner for 400 gram af de naturligste flotteste kirsebær, men jeg synes det var rørerende billigt at give 30 kroner for 400 gram syntetiske lakridser. Det er da mærkeligt, ikke?

Kirsebær og lakridser-1

Nu sidder jeg så her i min sofa, mæt efter skøn aftensmad og med en skål lakridser og en skål kirsebær stående på sofabordet foran mig. Jeg har smagt på begge dele, og uden at lyve må jeg sige, at kirsebærrene faktisk er det, jeg har allermest lyst til. Det vidste jeg jo faktisk allerede, da jeg så de fine kirsebær dem ned i butikken, så hvorfor var lige igen, at jeg skulle købe de åndsvage lakridser? Det er da mærkeligt!

Kirsebær og lakridser-2

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave