10 mest læste opskrifter

Denne uge tilbringer jeg på Roskilde Festival sammen med en masse andre glade mennesker og jeg har indtil nu hygget mig gevaldigt! I nat fik jeg lige tilsnusket mig et lift hjem til København, da jeg havde et par ærinder i byen i dag. Det var så skønt at sove en nat i egen seng! Og få langt dejligt et bad! Og gå på et ordenligt toilet! Nu sidder jeg i min lejlighed og slapper lidt af før turen om lidt går tilbage mod festivallen, selvom luftmadras og festivaltoiletter nu ikke er det, der trækker allermest i mig lige nu. Jeg tænkte, at jeg lige ville benytte lejligheden til at kigge hurtigt forbi domænet her og tippe lidt om mine 10 mest læste opskrifter. Måske der var lidt inspiration at hente?

Top 10 mest læste opskrifter på Lifebynan.dk:

1. Hverdagskylling med pesto og mozzarella
2. Æggemuffins med ost og skinke
3. Den bedste chokoladekage
4. Marineret kylling på spyd
5. Fantastisk blomkålsbrownie
6. Pikant kylling med blomkålsris
7. Jordbærkompot
8. Madvafler med kylling og grønt
9. Små, hurtige, sunde banankager
10. Gulerodssalat med persille og granatæble

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag