I dag skulle det bare være nemt. Jeg tog mod studiet klokken 8 i morges og ramte igen min hoveddør klokken halv 7 hertil aften. Da jeg trådte ind af døren skyndte jeg mig at smide jakken og tasken og åbne alle vinduer, så jeg kunne få noget af alt den skønne forårsluft ind i min lille lejlighed. Inden jeg fik sat mig for godt til rette i sofaen, hoppede jeg i køkkenet og brugte 5-10 minutter på at smide en omgang pitapizza med asparges og gedeost i ovnen. I mens pizzaerne “bagte” fik jeg så pakket min taske ud og nusset lidt rundt og inden jeg fik set mig om, var der aftensmad. Sundhedsværdien kan klart diskuteres, men på en dag hvor det bare skal gå stærkt, være lækkert og ikke være junk, så er de et virkelig godt og yderst velsmagende bud.

Pitapizza med asparges og gedeost
5 stk.

5 fuldkornspitabrød
Et bundt asparges
En rulle gedeost
Olivenolie
Havsalt

Tænd ovnen på 200 grader. Læg pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og pensel dem med en smule olivenolie. Knæk den grove ende af aspargesene og knæk resten i mindre stykker. Skær gedeosten ud i gode tykke skiver. Fordel aspargesstykkerne på pitabrødene, læg osten ovenpå og drys med havsalt. Bag pitapizzaerne i 20-25 minutter.

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i