I dag har været en dejlig dag. Jeg startede dagen med at vende helt op og ned på min morgenrutine ved at drikke min morgenkaffe og spise morgenmad sammen med min kæreste og først tage bad og gøre mig klar, når han var taget afsted. Normalt går jeg i bad, når han spiser morgenmad og så spiser jeg selv, når han er kørt, men på denne måde fik vi lige lidt ekstra kvalitetstid presset ind – så hyggeligt!

Så gik turen til studiet, hvor min kæreste så kom og hentede mig, da dagen var slut og vi tog ud og købte lidt nem aftensmad. Nu er jeg mæt og træt og prøver at få lettet røven og komme ud på den anden sidste løbetur inden marathon på søndag. Det lokker lidt, at jeg har lovet mig selv en af disse skønne sunde(re) rabarbermuffins, når jeg kommer hjem fra løbeturen. De er helt fantastiske altså!

Rabarbermuffins
6 styk.

3 stængler rabarber (cirka 100-150 gram)
50 gram mandler
1 æg
2 spsk. mælk
1 banan
2 dadler
2 tsk. loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver

6 muffinsforme af silikone

Skær halvdelen af rabarberne i små stykker og resten i lidt større stykker. Hak mandlerne til groft mel og blend med de øvrige ingredienser. Vend de små stykker rabarber i dejen og fordel dejen i muffinformene- Fordel til sidst de større rabarberstykker oven på. Bages ved 175 grader i 30-40 minutter.

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage