Rabarbermuffins

I dag har været en dejlig dag. Jeg startede dagen med at vende helt op og ned på min morgenrutine ved at drikke min morgenkaffe og spise morgenmad sammen med min kæreste og først tage bad og gøre mig klar, når han var taget afsted. Normalt går jeg i bad, når han spiser morgenmad og så spiser jeg selv, når han er kørt, men på denne måde fik vi lige lidt ekstra kvalitetstid presset ind – så hyggeligt!

Så gik turen til studiet, hvor min kæreste så kom og hentede mig, da dagen var slut og vi tog ud og købte lidt nem aftensmad. Nu er jeg mæt og træt og prøver at få lettet røven og komme ud på den anden sidste løbetur inden marathon på søndag. Det lokker lidt, at jeg har lovet mig selv en af disse skønne sunde(re) rabarbermuffins, når jeg kommer hjem fra løbeturen. De er helt fantastiske altså!

Rabarbermuffins

Rabarbermuffins
6 styk.

3 stængler rabarber (cirka 100-150 gram)
50 gram mandler
1 æg
2 spsk. mælk
1 banan
2 dadler
2 tsk. loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver

6 muffinsforme af silikone

Skær halvdelen af rabarberne i små stykker og resten i lidt større stykker. Hak mandlerne til groft mel og blend med de øvrige ingredienser. Vend de små stykker rabarber i dejen og fordel dejen i muffinformene- Fordel til sidst de større rabarberstykker oven på. Bages ved 175 grader i 30-40 minutter.

Rabarbermuffins

No images found!
Try some other hashtag or username