Nutella chiagrød

Nogen har forlænget weekend – andre (læs: mig) har desværre ikke. I går var jeg på studiet hele dagen og i dag skal jeg på arbejde. I går aftes havde jeg i den forbindelse lidt ondt af mig selv – især fordi vejret oven i købet er alt for lækkert for tiden. Jeg besluttede mig for, at jeg da selvfølgelig fortjente en ekstra lækker morgenmad i dag og hoppede derfor i køkkenet og rørte en lynhurtig portion Nutella chiagrød sammen. Jeg har glædet mig til at spise den lige siden og dét at have sådan en lækkerhed stående i køleskabet, gjorde det faktisk en del nemmere at komme ud af fjerene, da vækkeuret ringede. Win win!

Jeg brugte vaskeægte Nutella denne gang, men vil man prøve et lidt sundere alternativ, kan man eventuelt bruge en hjemmelavet udgave.

Nutella chiagrød

Nutella chiagrød
1 portion

2 spsk. chiafrø
1 spsk. hampefrø (kan undlades)
1 spsk. Nutella (evt. hjemmelavet)
1,5 dl mandelmælk

Rør alle ingredienserne til chiagrøden sammen. Du kan evt. lige smelte Nutellaen i mikroovnen, så den bliver lidt nemmere at røre ud.  Lad grøden trække i køleskabet natten over. Næste morgen rør du lige rundt i grøden, topper den med hvad du har lyst til og så er der lynhurtig gudespise til morgenmad.

Nutella chiagrød

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i