Mon ikke et mandagsindlæg kan læses på en tirsdag? Dette indlæg skulle egentlig have været udgivet i går, men tiden fløj fuldstændig fra mig, som den så ofte gør for tiden. Jeg prøver at gøre det til en vane, at bruge lidt tid hver mandag (eller tirsdag) på lige at kigge tilbage på ugen der gik og nyde de fine stunder endnu engang.

Sidste uge var en rigtig fin uge fyldt med skønne sager og alt for lækkert vejr og grundet det gode vejr, var sidste uge ugen, hvori jeg fik årets første is. Den var fra Ismageriet på Kongelundsvej og de laver altså uden tvivl byens bedste is. Køen er altid lang, men de er til gengæld også altid mange på arbejde, så det går altid overraskende stærkt. Jeg er kæmpe fan af Ismageriet!

Ugen startede med en lang dag på studiet og da jeg kom hjem skulle jeg bare have noget virkelig nem aftensmad. Det blev til en skøn omgang pitapizza med asparges og gedeost og der var heldigvis også et par stykker til madpakken dagen efter.

Jeg fik også spist en masse skønne greenies med en masse farverig topping i sidste uge. Jeg købte endda årets første bakke jordbær!

Tirsdags var jeg til Cop Run og jeg gik skuffet hjem. Heldigvis hjælper det altid at få sat lidt ord på og det gjorde jeg ved at skrive dette indlæg.

Onsdag var jeg alene hjemme og det fejrede jeg med en omgang bland-selv slik og lidt hyggelæsning. Turen går nemlig om ikke så forfærdelig længe til Asien i tre og en halv måned.

Solen begyndte også for alvor at skinne over skønne Danmark i sidste uge. Det betød, at de første ture med både bare arme og ben blev løbet og det var skønt!

Ugen sluttede med at jeg løb IForm-løbet, hvor jeg slog PR på 5 km distancen trods det virkelige varme vejr! Det har jeg selvfølgelig også skrevet lidt tanker ned om lige HER.