Klokken nærmer sig 18:30 og jeg sidder endnu på studiet. Sådan er det med kemi – den bestemmer ligesom hvornår man har fri. Er reaktionen ikke færdig, så venter man… Mens jeg fordriver tiden og ikke har mere hjernekapacitet tilbage til at tænke mere i dag, synes jeg, at jeg lige ville kigge ind forbi med et lille lækkert tirsdags-kage-tip.

Det er jo egentlig ikke fordi der bliver lavet voldsomt meget mad i mit lille køkken for tiden og der bliver slet ikke eksperimenteret med nye opskrifter. Jeg ved ikke lige hvordan det er sket, men det er som om, at døgnet har fået færre timer siden det begyndte at blive mærkbart længere lyst – og endnu værre er det blevet siden solen også begyndte at skinne. Er jeg den eneste, der har det sådan?

Men sol, sommer og lyse aftener betyder også, at alle de lækre frugter, bær og grøntsager begynder at komme i sæson. Forleden fik jeg sådan lyst til denne chokoladekage med jordbær – den er altså bare helt fantastisk! Jeg bagte den to gange sidste sommer og begge gange var dem jeg serverede kagen for helt oppe og ringe – især da jeg fortalte, at kagen både er uden tilsat sukker, mel og laktose. Kan det blive meget bedre?

Chokoladekage med jordbær

Nu vil jeg ellers hoppe tilbage i laboratoriet og håbe, at jeg snart kan komme hjem. Min kæreste er derhjemme med en af hans kammerater – de siger vi skal have indisk til aftensmad. Haps! God aften 🙂

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr