Klokken nærmer sig 18:30 og jeg sidder endnu på studiet. Sådan er det med kemi – den bestemmer ligesom hvornår man har fri. Er reaktionen ikke færdig, så venter man… Mens jeg fordriver tiden og ikke har mere hjernekapacitet tilbage til at tænke mere i dag, synes jeg, at jeg lige ville kigge ind forbi med et lille lækkert tirsdags-kage-tip.

Det er jo egentlig ikke fordi der bliver lavet voldsomt meget mad i mit lille køkken for tiden og der bliver slet ikke eksperimenteret med nye opskrifter. Jeg ved ikke lige hvordan det er sket, men det er som om, at døgnet har fået færre timer siden det begyndte at blive mærkbart længere lyst – og endnu værre er det blevet siden solen også begyndte at skinne. Er jeg den eneste, der har det sådan?

Men sol, sommer og lyse aftener betyder også, at alle de lækre frugter, bær og grøntsager begynder at komme i sæson. Forleden fik jeg sådan lyst til denne chokoladekage med jordbær – den er altså bare helt fantastisk! Jeg bagte den to gange sidste sommer og begge gange var dem jeg serverede kagen for helt oppe og ringe – især da jeg fortalte, at kagen både er uden tilsat sukker, mel og laktose. Kan det blive meget bedre?

Chokoladekage med jordbær

Nu vil jeg ellers hoppe tilbage i laboratoriet og håbe, at jeg snart kan komme hjem. Min kæreste er derhjemme med en af hans kammerater – de siger vi skal have indisk til aftensmad. Haps! God aften 🙂

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele