Bloggen har stået stille de sidste par dage – jeg er nemlig midt i en mindre bloggerkrise. Normalt kan jeg bare sætte mig ned og skrible, men for tiden gider ordene slet ikke. Jeg skriver lidt, sletter det igen, skriver det på en anden måde, sletter det igen, skriver og sletter indtil jeg giver op og arrigt smækker computeren sammen. Derudover ser jeg mig selv som madblogger, men for tiden lever jeg af min frysers indhold, knækbrød og greenies. Min lyst og mit overskud til madlavning er bare ikke til stede. Sådan har det faktisk været i en lille måneds tid efterhånden og allerede for et par uger siden skrev jeg lidt om problematikken med at være madblogger, når man ikke laver mad. Læs det lige HER.

Udover den manglende inspiration, så er der jo også det der løberi. Copenhagen Marathon nærmer sig med hastige skridt og jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Fire timer er eddergodylme mange timer at skulle løbe og jeg er hvert andet minut klar til at droppe det hele og gemme mig under sengen med lukkede øjne og hænderne for ørerne. Det er jeg (desværre) nok for voksen til at få noget som helst ud af, så jeg kæmper videre og håber på det bedste. Alt den nervøsitet tapper mig godt og grundigt for energi og jeg kan ikke lade være med at glæde mig til det er overstået.

Det var en lille kort forklaring på hvorfor det hele står lidt stille herinde for tiden. Jeg vil ikke have dårlig samvittighed over de manglende indlæg, for jeg får brugt min tid på en masse andre hyggelige og dejlige ting. Nu vil jeg fx klappe computeren roligt sammen (for en gang skyld), hoppe i mine yndlingssneakers og cykle en tur til Valby og spise sushi med en veninde, jeg ikke har set i 100 år. God weekend!

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt