{I Form løbet 2016}

I januar 2014 meldte mine forældre hele familien til IForm-løbet (5 km), der så skulle løbes i maj samme år. Jeg har gennem mine teenageår startet med at løbe flere gange, men hurtigt givet op på det igen. Også efter jeg flyttede hjemmefra og startede studie har jeg løbet lidt i perioder, men jeg har aldrig løbet fast, som jeg gør nu. IForm-løbet 2014 blev mit første officielle løb.

Fra tilmeldingen i januar 2014 og frem til IForm-løbet så skulle løbes i maj, løb jeg 5 km 2-3 gange om ugen og jeg gennemførte løbet i tiden 26:56. Samme år løb min far, søster og jeg også Eremitageløbet, men så stoppede jeg med at løbe og løb ikke helt indtil mine forældre i januar 2015 igen synes, at det kunne være hyggeligt, hvis vi alle tilmeldte os IForm-løbet.


{I Form løbet 2014}

I maj 2015 løb jeg derfor IForm-løb igen – denne gang dog 10 km, som jeg gennemførte i tiden 52:27.


{I Form løbet 2015}

I dag løb jeg så endnu engang IForm-løb – dog helt frivilligt! Jeg løb 5 km i tiden 23:38 og har dermed skåret 3 minutter og 18 sekunder af tiden på 2 år.


{I Form løbet 2016}

Meget andet er også sket de sidste to år. I januar i år løb jeg 10 km til Nike Marathon Test 1 i tiden 48:13 – altså 4 minutter og 14 sekunder hurtigere end til IForm-løbet 8 måneder før. Jeg løb mit første halvmarathon i september sidste år i tiden 1:54:55. I april løb jeg halvmarathon igen og jeg kom i mål i tiden 1:46:32, hvilket er en forbedring på 8 minutter og 23 sekunder på 7 måneder.

Om lidt skal jeg løbe mit første marathon og jeg håber på at komme i mål på under 4 timer. Det bliver hårdt, men det bliver samtidig også min største sejr til dato – hvis det altså lykkes! Indtil da kan jeg sidde her i solen og smile for mig selv over alle de fine resultater, jeg allerede har opnået. Jeg er sgu stolt af mig selv!