Chiagrød med hindbær og lakrids

Hvor skønt er det ikke lige med en ekstra fridag på en mandag? Selvom jeg skal bruge det meste af dagen på specialet, er det nu rart, at jeg ikke behøver iføre mig andet end et par løse bukser og en blød strik og at jeg kan tage det hele i mit eget rolige tempo. Jeg startede dagen langsomt med en skøn omgang selvforkælelse i form af en portion chiagrød med hindbær og lakrids og en god kop kaffe. På en fridag som i dag, mætter en chiagrød udmærket til, at jeg kan spise den alene, men på dage, hvor jeg skal på arbejde eller i skole og ikke har hverken tid eller lyst til at blive sulten igen alt for tidligt, plejer jeg at spise et blødkogt æg eller to til. På den måde kan jeg nemlig holde mig mæt helt til frokost uden problemer.

Chiagrød med hindbær og lakrids// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Chiagrød med hindbær og lakrids
1 person

2 spsk. chiafrø
1 lille tsk. lakridspulver (kan undlades eller erstattes af lidt vaniljepulver)
1 lille håndfuld hindbær skåret i mindre stykker
1,5 dl mælk (nøddemælk, komælk eller kokosmælk)

Bland ingredienserne godt sammen og lad grøden stå i køleskabet natten over. Mos gerne hindbærrene en smule. Næste morgen vendes grøden rundt og toppes med for eksempel hindbær og finthakkede mandler, som på billederne her.

Chiagrød med hindbær og lakrids

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie