Chiagrød med hindbær og lakrids

Hvor skønt er det ikke lige med en ekstra fridag på en mandag? Selvom jeg skal bruge det meste af dagen på specialet, er det nu rart, at jeg ikke behøver iføre mig andet end et par løse bukser og en blød strik og at jeg kan tage det hele i mit eget rolige tempo. Jeg startede dagen langsomt med en skøn omgang selvforkælelse i form af en portion chiagrød med hindbær og lakrids og en god kop kaffe. På en fridag som i dag, mætter en chiagrød udmærket til, at jeg kan spise den alene, men på dage, hvor jeg skal på arbejde eller i skole og ikke har hverken tid eller lyst til at blive sulten igen alt for tidligt, plejer jeg at spise et blødkogt æg eller to til. På den måde kan jeg nemlig holde mig mæt helt til frokost uden problemer.

Chiagrød med hindbær og lakrids// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Chiagrød med hindbær og lakrids
1 person

2 spsk. chiafrø
1 lille tsk. lakridspulver (kan undlades eller erstattes af lidt vaniljepulver)
1 lille håndfuld hindbær skåret i mindre stykker
1,5 dl mælk (nøddemælk, komælk eller kokosmælk)

Bland ingredienserne godt sammen og lad grøden stå i køleskabet natten over. Mos gerne hindbærrene en smule. Næste morgen vendes grøden rundt og toppes med for eksempel hindbær og finthakkede mandler, som på billederne her.

Chiagrød med hindbær og lakrids

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i