Hvor var det lige, at sidste uge blev af? Jeg synes kun lige, at den var begyndt? Sidste uge var for mit vedkommende en travl uge ud over det sædvanlige. Jeg formåede at spise ude seks ud af syv dage – og det ene måltid, der blev nydt indenfor hjemmets fire vægge, var indisk take-away, da jeg først kom hjem fra studiet omkring 19:30. Denne uge fortsætter lidt i samme tempo, og jeg er allerede træt. Heldigvis er det sjove, dejlige og hyggelige ting jeg skal, men jeg kan godt mærke, at jeg snart trænger til at lade op. Alene. Næste uge ser indtil videre ud til at blive lidt mere rolig – og dét glæder jeg mig til.

Trods travlhed prioriterer jeg altid min morgenmad højt. En god solid morgenmad er altafgørende for resten af min dag. Normalt spiser jeg en greenie, men det grå vejr denne morgen gav mig lyst til lidt lunt. Det resulterede i et par anderledes spejlæg, nemlig en omgang æg i et hul. De er bare lidt finere og lidt hyggeligere end normale spejlæg – og jeg spiser i den grad også med øjnene. Hav en dejlig mandag!

Æg i et hul
1 person

½ rød peber
2 æg
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Varm en pande med kokosolie godt op. Skær peberfrugten i skiver på 1-2 centimeter. Placer peberfrugtskiverne på panden og lad dem stege i cirka et minut. Slå æggene ud i midten af hver skive – men langsomt, så hviden ikke flyder ud. Lad æggene stege ved lav varme, til hviden er fast og drys med salt og peber før servering.

TIP! Lidt revet ost (fx parmesan eller cheddar) smager skønt, hvis det får lov til at smelte ud over æggene. Fordel den revne ost over æggene, når hviden er begyndt at blive en smule fast. Når osten er smeltet, er æggene færdige.

No images found!
Try some other hashtag or username