Mandag var for mange en ekstra fridag, men for mig stod der arbejde på menuen. Jeg stod forholdsvist tidligt op og mødte dette flotte syn (1) af morgensolen, der prøvede at komme duggen på ruden til livs. Orkideen i vindueskarmen er gået hen og blevet mit lille hjertebarn, og har nu blomstret uafbrudt siden før jul. Lidt grønne fingre må jeg da have? Mandagsmorgenmaden var, som på så mange andre dage, en skøn greenie (2), der gik fra smuk grøn til mærkelig lilla, da jeg tilsatte fire brombær – smagen fejlede heldigvis ikke noget. Ugen bød også på en tur i Elgiganten, hvor jeg sendte min telefon på værksted. Jeg er nemlig blevet rigtig glad for Youtube på det seneste, og opdagede i den forbindelse til min rædsel, at appen ikke virkede på min telefon?! I Elgiganten sagde de, at det var noget med kodningen? Det har jeg ikke spor styr på, men til gengæld ved jeg, at jeg nu skal undvære min telefon i 14 dage! Heldigvis havde jeg gemt min gamle telefon, så jeg kan holde abstinenserne lidt på afstand (3)…

En tur på favorit burgersted nummer 1 – Cock’s and Cows – med manden min blev det også til i ugens løb (4). Denne gang prøvede vi restauranten på Østerbro, men jeg må indrømme, at restauranten ved Gammel Strand er langt bedre. Med burgerfyldte maver gik vi en skøn tur på Kastellet mens solen gik ned og himlen gik fra lyseblå til lyserød (5). Ugen har selvfølgelig også stået på løb (6) og så lige et par greenies mere (7). Søndag var det tid til ugens lange tur, som blev klaret i en helt fin tid (8) – og selvom jeg først fik taget mig sammen og løbet ugens første tur torsdag, så nåede ugetotalen alligevel op på 37 km i alt. Det fejrede jeg med at forkæle mig selv med en lille buket tulipaner, der nu står og pynter så fint på mit spisebord (9). Måske jeg skulle gøre blomsterindkøb til en fast søndagsting?

På bloggen den seneste uge…
…har jeg delt to opskrifter på lidt luksus til madpakken
…og fristet med en omgang pulled chicken og farverig forårskålsalat.
Jeg fortalt, at hvidkålsrösti med creme fraiche dressing krydrede kødboller er en skøn, nem og hurtig hverdagsret…
…og sagt pænt farvel til marts.
Jeg har delt en skøn morgenmadssalat med rejer
…og fortalt, hvad man finder på min fødselsdagsønskeliste i år.

No images found!
Try some other hashtag or username