Til sommer bliver jeg færdiguddannet farmaceut og jeg kan se tilbage på fem gode år som studerende. I starten var der mange fester og man kunne finde mig i fredagsbaren hver fredag. Jeg var en fattig studerende, der prioriterede guldøl højere end mad og jeg levede primært af pasta med ketchup og leverpostejsmadder. Efter et års tid mødte jeg min kæreste, jeg fik et arbejde og efter to år med fest og farver hver weekend fik jeg nok. Jeg begyndte at spise ordenligt, at sætte pris på at vågne lørdag morgen uden tømmermænd og ville hellere hygge hjemme med veninder end at feste natten lang.

Efter tre år blev jeg bachelor. Jeg begyndte for alvor at træne og løbe og jeg startede bloggen her. Byture gør jeg det ikke i længere og jeg sætter mere pris på lækker mad end øl og drinks. Jeg må nok til at indse, at jeg er blevet voksen – og snart færdiguddannet. Det betyder, at jeg skal til at finde mig et rigtigt job, påbegynde en karrierer, tage og have mere ansvar – og måske begynde at tænke lidt mere over fremtiden. Det er skræmmende synes jeg.

For at udskyde det seriøse voksenliv en smule, har jeg og min kæreste valgt, at hive tre og en halv måned ud af kalenderen og rejse sydøstasien rundt. Til oktober pakker vi to rygsække, tager ud i lufthavnen og sætter kursen mod Bangkok. Efter et par dage i Bangkok tager vi på trekking i Nordthailand i en lille uges tid og så har vi ellers to hele måneder til at udforske resten af Thailand, opleve Laos og rejse ned gennem Vietnam. Fra Sydvietnam sejler vi ind i Cambodja, hvor vi efter 14 dage tage til Maldiverne. Her fejre vi jul på en båd, der i en uge sejler rundt mellem de forskellige øer og der er både tid til at opleve øerne, snorkle og slappe af. Herfra går turen til Sri Lanka, hvor vi skal finde et godt sted at springe ind i det nye år og efter fjorten dage går turen til Malaysia, hvor vi igen har omkring fjorten dage før vi igen sætter kursen mod Danmark.

Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig helt vanvittigt? Og backpacker tips og tricks – eller bare tips, tricks og gode råd i alt almindelighed – er selvfølgelig mere end velkommen!

No images found!
Try some other hashtag or username