Den her uge er godt fyldt! Faktisk er kalenderen fyldt helt til bristepunktet og selvom det er nogen rare og sjove ting jeg skal, så glæder jeg mig nu alligevel til at jeg kan puste ud søndag aften. Når jeg har travlt, er der jo (desværre) mindre tid til at stå i køkkenet og eksperimentere, men så er det heldigt, at bloggen jo bugner af lækre opskrifter i forvejen! Her har jeg samlet tre skønne broccolisalater, som jeg selv overvejer at komme på middagsbordet næste gang, jeg skal spise hjemme. Det bliver ikke i aften, for i aften skal jeg løbe Cop Run, som er et interval-baseret løb for hold og rygtet siger, at der bliver løbet stærkt. Som i rigtig stærkt! Pyha, jeg tror det bliver hårdt, men sjovt og jeg glæder mig faktisk helt vildt!

Og nu til de skønne broccolisalater…

Broccolisalat med bacon, rosiner og cheddar

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Broccolicouscous med friskbælgede ærter

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip