Den her uge er godt fyldt! Faktisk er kalenderen fyldt helt til bristepunktet og selvom det er nogen rare og sjove ting jeg skal, så glæder jeg mig nu alligevel til at jeg kan puste ud søndag aften. Når jeg har travlt, er der jo (desværre) mindre tid til at stå i køkkenet og eksperimentere, men så er det heldigt, at bloggen jo bugner af lækre opskrifter i forvejen! Her har jeg samlet tre skønne broccolisalater, som jeg selv overvejer at komme på middagsbordet næste gang, jeg skal spise hjemme. Det bliver ikke i aften, for i aften skal jeg løbe Cop Run, som er et interval-baseret løb for hold og rygtet siger, at der bliver løbet stærkt. Som i rigtig stærkt! Pyha, jeg tror det bliver hårdt, men sjovt og jeg glæder mig faktisk helt vildt!

Og nu til de skønne broccolisalater…

Broccolisalat med bacon, rosiner og cheddar

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Broccolicouscous med friskbælgede ærter

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige