Den her uge er godt fyldt! Faktisk er kalenderen fyldt helt til bristepunktet og selvom det er nogen rare og sjove ting jeg skal, så glæder jeg mig nu alligevel til at jeg kan puste ud søndag aften. Når jeg har travlt, er der jo (desværre) mindre tid til at stå i køkkenet og eksperimentere, men så er det heldigt, at bloggen jo bugner af lækre opskrifter i forvejen! Her har jeg samlet tre skønne broccolisalater, som jeg selv overvejer at komme på middagsbordet næste gang, jeg skal spise hjemme. Det bliver ikke i aften, for i aften skal jeg løbe Cop Run, som er et interval-baseret løb for hold og rygtet siger, at der bliver løbet stærkt. Som i rigtig stærkt! Pyha, jeg tror det bliver hårdt, men sjovt og jeg glæder mig faktisk helt vildt!

Og nu til de skønne broccolisalater…

Broccolisalat med bacon, rosiner og cheddar

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Broccolicouscous med friskbælgede ærter

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken