Søndag aften fik jeg pludselig sådan lyst til pandekager, og hvad gør man så? Man går da ud og bager spinatpandekager, så man har til morgenmaden næste dag. Eller måske er det bare mig? Min kæreste synes ihvertfald jeg var lidt tosset, da jeg lidt over ni hoppede ud i køkkenet. Ikke desto mindre blev pandekagerne super gode og gjorde min mandag morgen en smule bedre. Om morgenen rørte jeg lynhurtigt tunsalaten sammen og så var der skøn overskudsmorgenmad på 5-10 minutter.

Spinatpandekager

200 gram frossen spinat, optøet
3 æg
100 gram rugmel
3 dl mandelmælk (eller komælk)
Kokosolie til stegning

Pisk æg, mel og mandelmælk godt sammen og rør spinaten ud deri. Steg pandekagerne som små klatter på en pande i en smule kokosolie.

Tunsalat med avocado

1 avocado
1 dåse tun
1 rød peberfrugt i tern
1 håndfuld frisk koriander, groft hakket
En smule citronsaft
Salt og peber

Halvér avocadoen, tag stenen ud og skrab kødet ud. Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt tun, peberfrugt og koriander og bland godt. Tilsæt lidt citronsaft og smag til med salt og peber.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med