Søndag aften fik jeg pludselig sådan lyst til pandekager, og hvad gør man så? Man går da ud og bager spinatpandekager, så man har til morgenmaden næste dag. Eller måske er det bare mig? Min kæreste synes ihvertfald jeg var lidt tosset, da jeg lidt over ni hoppede ud i køkkenet. Ikke desto mindre blev pandekagerne super gode og gjorde min mandag morgen en smule bedre. Om morgenen rørte jeg lynhurtigt tunsalaten sammen og så var der skøn overskudsmorgenmad på 5-10 minutter.

Spinatpandekager

200 gram frossen spinat, optøet
3 æg
100 gram rugmel
3 dl mandelmælk (eller komælk)
Kokosolie til stegning

Pisk æg, mel og mandelmælk godt sammen og rør spinaten ud deri. Steg pandekagerne som små klatter på en pande i en smule kokosolie.

Tunsalat med avocado

1 avocado
1 dåse tun
1 rød peberfrugt i tern
1 håndfuld frisk koriander, groft hakket
En smule citronsaft
Salt og peber

Halvér avocadoen, tag stenen ud og skrab kødet ud. Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt tun, peberfrugt og koriander og bland godt. Tilsæt lidt citronsaft og smag til med salt og peber.

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt