Når filmen knækker og man pludselig finder sig selv i den fjerneste ende af Søndermarken med tårerne trillende ned af kinderne fordi skinnebenene gør for ondt, så er det vist på tide at tænke en ekstra gang over tingene.

De sidste par måneder har løbsmæssigt været en lang sej kamp. Jeg har haft svært ved at holde mit program og det har været et nederlag hver gang det blev søndag og endnu en ufuldendt løbeuge var gået. Det har været pinligt gang på gang at skulle indrømme overfor min træner, at jeg endnu engang ikke var kommet af sted. Grundene har været mange, men den altoverskyggende undskyldning har været skaderne – min ryg og mine skinneben. 10 km er langt, når det konstant gør ondt et eller andet sted – 20 km er endnu længere.

Men hvorfor så gøre det? Hvorfor løbe, når det gør ondt? Svaret er simpelt. Jeg bliver ved med at løbe fordi jeg elsker at løbe og for hver gang jeg har løbet tre forfærdelige ture kommer der en fjerde tur, som er helt fantastisk og hvor alt bare spiller. Ture, der kan redde min dag, min uge og ture, der kan få mig til at føle, at jeg kan klare alt. Som den dag hvor jeg løb fantastiske 25 km eller den dag, hvor jeg løb en fantastisk PR på 10 km. Derfor løber jeg og derfor bliver jeg ved med at løbe, selvom jeg ofte er ved at give op og skide på det hele.

I dag var jeg ved at give op. At bryde sammen på den måde er skræmmende. Jeg tog mig sammen, slukkede løbeuret og gik de 4 km hjem. Jeg tænkte og tænkte og skrev en besked til min træner, der var fuld af frustration. Han svarede overhovedet ikke hvad jeg havde forventet – faktisk ved jeg slet ikke hvad jeg havde forventet af svar. Men hans svar var det bedste og lige hvad jeg skulle bruge. Jeg skal ikke give op! Og jeg skal afsted på en tur igen i morgen. Jeg skal ikke løbe de planlage 21 km, men jeg skal afsted og jeg skal bare løbe helt stille og roligt. Jeg skal tilbage på sporet!

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie