I dag bliver en god dag af flere årsager. For det første skinner solen og for det andet siger kalenderen april, hvilket betyder, at jeg har fødselsdag lige om lidt. For det tredje er det fredag og en skøn weekend venter lige rundt om hjørnet og for det fjerde skal jeg til et virkeligt spændende møde i eftermiddag, som jeg glæder mig til at kunne fortælle lidt mere om. For det femte fik jeg denne skønne salat til morgenmad, der minder lidt om en rejecocktail, men så alligevel ikke. Denne version er perfekt som morgenmad og mætter som bare pokker, hvilket jeg er kæmpe fan af. Jeg har det bare bedst, hvis jeg får lagt en god bund fra morgenstunden af og jeg kunne aldrig drømme om at tage afsted om morgenen med tom mave. Hvordan har du det med dagens første måltid?

Morgenmadssalat med rejer
1 person

100 gram rejer
40 gram hvidkål
5-6 cherrytomater i kvarte
1/2 avocado i tern
1-2 æg i både
Et par spsk. af denne creme fraiche dressing
Salt og peber

Læg hvidkålen som bund på en tallerken. Kom rejer, cherrytomater, avocado, æg og dressing ovenpå. Drys evt. med lidt finthakket frisk persille, salt og peber.

No images found!
Try some other hashtag or username