Min yndlingsdag startede med flag, morgensang, kys, gaver, morgenbrød og en masse Nutella. Kort sagt – en perfekt start på dagen!

Det er egentlig lidt sjovt med det Nutella – jeg går totalt i barndom, når sådan et glas kommer på bordet. Mine forældre har altid haft den holdning, at min søster og jeg skulle have en ordentlig start på dagen og at der skulle være forskel på hverdag, weekend og fest. Til hverdag stod den altid på på havregryn eller yoghurt til morgenmad og aldrig sukkerfyldte morgenmadprodukter som Chokopops eller lignende. I weekenderne stod den oftest på boller med ost, nutella eller syltetøj – men maks én nutellamad til hver. På fødselsdagsmorgener var der til gengæld morgenbrød fra bageren på menuen og så måtte vi oven i købet få TO Nutellamadder hver. Behøver jeg at sige, at fødselsdagsmorgener var de bedste morgener? Det med, at gøre forskel på hverdag, weekend og fest er noget jeg har forsøgt at holde fast i og det var derfor med et smil på læben, at jeg i morges spiste TO nutellamadder til morgenmad. Og en tebirkes! Det gør det altså lidt sjovere at have fødselsdag.

Trods en dejlig start på dagen så har sygdommen ikke helt har sluppet sit tag i mig endnu, så tager lige endnu en dag hjemme. Ikke just drømmescenariet, men det er der jo ikke så meget at gøre ved.

God fredag derude – håber I får en fantastisk weekend alle sammen!

  • I dag har vi fet verdens nemmeste aftensmad Sdan fltes
  • Dagens aftensmad var ikke populr hos familiens mindste s hun
  • Jeg skulle hilse og sige at sdan et stykke jordbrtrte
  • Squashfrikadeller Gode til aftensmaden til brn og som snack i
  • Mille og jeg er alene hjemme i dag og vi
  • En mrbradgryde med masser af flde gr man aldrig galt
  • Kylling i peanut butter sauce er en af bloggens mest
  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang