Sikke et skønt vejr at vågne op til – solen skinner, himlen er blå og den stride vind fra i går ser ud til at have lagt sig en smule. Jeg har sovet helt fantastisk og er faktisk overraskende frisk og veludhvilet taget mandagen i betagtning – det kan vist kun blive en dejlig dag og forhåbentlig en ligeså dejlig uge.

Sidste uge var lidt travlere end jeg brød mig om. Ugen bød blandt andet på hele to restaurantbesøg, en masse løb, et familiebesøg, musicalen “Hairspray” i Tivolis koncertsal med en skøn veninde, et hyggeligt event, en tur på Bispebjerg Kirkegård og en fødselsdag foruden studie og arbejde. Denne uge ser heldigvis ud til at være knap så proppet, og jeg byder den nye uge hjerteligt velkommen. God mandag derude!

I mandags var jeg en tur på Bispebjerg Kirkegård og se de smukke kirsebærtræer. De stod endnu ikke i fuldt flor, men flotte var de nu alligevel.

Tirsdag løb jeg Cop Run, som var det første ud af i alt tre løb. Til Cop Run er man tre på et hold og alle løber 5×1000 meter på skift, så hurtigt som overhovedet muligt. Hold da nu op hvor blev der løbet stærkt og jeg løb også selv min hurtigste kilometer til dato – dog stadigvæk en del langsommere end de to søde hurtigløbere, jeg var på hold med.

Tirsdag var jeg til et event med Newline sammen med en masse andre skønne mennesker. Først blev vi præsenteret for den fine SS16 collection og bagefter stod den på en lille løbetur med sjove udfordringer undervejs.

Ugen sluttede helt perfekt med, at jeg søndag løb PR på halvmarathondistancen til Nike Marathontest 4. Det har jeg skrevet meget mere om HER.