Vejret er godt nok tosset for tiden. Først stormede det i flere dage, så kom solen frem og en aften så himlen ud som på billedet for oven. Så blev det gråt, sne og slud og fem minutter senere var himlen blå igen og solen skinnede? Bare vejrguderne selv kan finde ud af det… Ellers var sidste uge en dejlig og begivenhedsrig uge, fyldt med oplevelser og dejlige mennesker.

Tirsdag var det endnu engang tid til en fællestræning med Team Guldbamse. Planen var lange intervaller, men efter halvmarathon søndag, var min skinnebensbetændelse blusset voldsomt op, så jeg luntede bare rundt i Frederiksberg Have mens de andre spurtede derud af. 13 km blev det da til, men nøj hvor var det bare ikke 13 rare kilometer.

Fredag forsøgte jeg mig igen med en løbetur, men måtte give op efter 4,5 km. Søndag stod der 23 km på programmet og jeg gav den et forsøg og benene brokkede sig ikke det mindste. Det er super mærkeligt, men jeg prøver bare at nyde de gode ture så meget jeg overhovedet kan – så bliver de dårlige ture nemlig meget nemmere at håndtere.

Fredag havde jeg inviteret hele familien på sliders i anledning af min fødselsdag – det var en kæmpe succes og jeg blev forkælet med en masse dejlige gaver, kram og blomster – og så var der oven i hatten lækre burger-rester til resten af weekenden.

Studiegruppen blev også forkælet i ugens løb, da det var min tur til at medbringe kage til vores månedlige kaffe-klub-hygge-møde. Jeg bagte disse kanelsnegle, og de blev rost til skyerne!

Lørdag var første dag på græs i forbindelse med den kommende Roskilde Festival. Søndag fik jeg planlagt den lange løbetur således, at jeg endte ude i Dream City, hvor campens drenge var i gang med at grave stolperne til vores kommende kolonihavehus ned i jorden.

Det var pænt koldt, så da jeg havde kigget på i en halv times tid, hoppede jeg ind i bilen og tog en lur, mens drengene knoklede videre – håndværker bliver jeg sgu aldrig. Til gengæld går jeg all in på indretningen, når vi kommer så langt!

I kan da godt se, at det er et kolonihavehus, ikke? God mandag!