Kokosvafler

Jeg er lidt sløv i betrækket i dag. Jeg kom sent i seng efter en hyggelig aften med lejligheden fuld af mennesker og en efterfølgende kæmpe opvask, der lige skulle af vejen inden jeg kunne hoppe i dynerne. I går fejrede jeg nemlig min fødselsdag og havde inviteret hele familien til aftensmad. Tretten munde skulle mættes og det blev de vist også (heldigvis). Da jeg vågnede i morges havde jeg derfor lyst til at forkæle mig selv og vågne stille og roligt. Jeg hoppede i køkkenet og blendede en hurtig vaffeldej sammen og 10 minutter senere sad jeg så og sumpede med disse skønne kokosvafler foran Go’ Morgen Danmark. Skøn start på dagen!

Læs også: Bananvafler med chokolade

Kokosvafler

Kokosvafler
4 stk.

1 1/2 dl havregryn
2 dl kokosmælk
2 æg
1/2 tsk. vaniljepulver
1/2 tsk. bagepulver
Salt

Blend alle ingredienserne godt sammen med en stavblender og steg vaflerne i vaffeljernet i en smule kokosolie. Jeg toppede med lidt jordbær, blåbær, kakaonips, ahornhonning og selvfølgelig kokos.

Kokosvafler

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip