Så blev det jo april, og det betyder, at jeg snart har fødselsdag. I år runder jeg oven i købet et skarpt hjørne – de 25 år. Jeg elsker at have fødselsdag! Selvom det først er i slutningen af måneden, har jeg allerede inviteret fødselsdagsgæster, tænkt (meget) over menuen, og skrevet ønskesedlen. Ih, hvor jeg glæder mig!

// Affiliate links // 1. Computer, 2. Menu Bottle Kværnsæt i grøn, 3. Foamroller, 4. Arganolie fra SARD, 5. ”Fermentering”, 6. Salatslynge, 7. Ismaskine, 8. Træningstoppe, 9. Løbetights, 10. Brooks PureFlow 4

I år ønsker jeg mig:

1. En ny computer – eller rettere sagt – tilskud dertil 
Ja, min snart 5 år gamle Mac Book Pro kan bare ikke klare presset mere. Det kan seriøst tage 10 minutter bare at åbne Word og det er altså langt fra optimtimalt, når jeg lige om snart går ind i mit speciales sidste fase – skriveprocessen. Så en computer, eller bare tilskud dertil, står altså højt på ønskelisten i år.

2. Menu Bottle Kværnsæt i grøn
Da jeg flyttede hjemmefra skulle alt være Rosedahl Grand Cru og nu kan jeg bare ikke holde ud at se på det mere. Derfor er jeg stille og roligt begyndt at skifte det hele ud og nu er tiden kommet til salt og peber kværnene. Disse fine grønne fra Menu ville passe perfekt ind i mit lille køkken.

3. Foamroller
Som løber er en foamroller en særdeles god idé, men jeg har endnu ikke fået anskaffet mig en, selvom jeg har tænkt tanken et utal af gange.

4. Arganolie fra SARD
Jeg sværger til denne arganolie og det er den eneste fugt jeg bruger i ansigtet. Den er så god og dufter helt fantastisk!

5. ”Fermentering” af Søren Ejlersen, Ditte I. Thuesen & Steven S. Peterson
Jeg har jo så småt kastet mig ud i alt det der fermentering, og jeg er klar til at give den maks gas med inspiration fra denne flotte bog.

6. Salatslynge
Min gamle salatslynge måtte lade livet, da jeg prøvede at slynge sukkerærter. Det kunne den slet ikke tåle og hele låget knækkede. Og nu efter at jeg ikke har en salatslynge mere, har jeg fundet ud af, hvor uundværlig sådan en er.

7. Ismaskine
Det er jo snart sommer og sommer betyder is – og det er altså bare en del nemmere med en god ismaskine!

8. Træningstoppe 
Træningstoppe kan man aldrig få for mange af, og især træningstoppe i fine farver, står højt på ønskelisten dette forår.

9. Løbetights 
Tights er ikke det, jeg har mest af – og slet ikke i fine farver og mønstre, så det ønsker jeg mig meget.

10. Brooks PureFlow 4
Mine fantastiske brooks kunne snart trænge til en udskiftning, så sådan et par var oplagt også at tilføje til min ønskeseddel.