Granola med boghvede og banan

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker greenies! En greenie i sig selv smager skønt, men det man vælger at toppe den med, er i min optik mindst lige så vigtigt. Forleden fandt jeg en bakke jordbær til en rimelig pris i et supermarked og i dag blev de så nydt som topping på min morgengreenie sammen med denne granola med boghvede og banan. Det var så godt!

Granola med boghvede og banan

Granola med boghvede og banan

100 gram havregryn
150 gram boghvede
100 gram solsikkefrø
100 gram græskarkerner
150 gram udstenede dadler
2 bananer
3 spsk. smeltet kokosolie
2 spsk. kakaopulver

Tænd ovnen på 180 grader. Bland havregryn, boghvede, solsikkefrø og græskarkerner i en stor skål. Blend dadler, bananer, kokosolie og kakaopulver til en lind masse i en blender. Vend dadelmassen i de tørre ingredienser og fordel massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen i ovnen i 15 minutter, vend godt rundt og giv den så 5-10 minutter mere, vend rundt osv. Forsæt indtil granoalen er næsten helt sprød. Når granolaen bliver kold, bliver den endnu sprødere og man kan knække granolaen i mindre stykker.

Granola med boghvede og banan

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip