Granola med boghvede og banan

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker greenies! En greenie i sig selv smager skønt, men det man vælger at toppe den med, er i min optik mindst lige så vigtigt. Forleden fandt jeg en bakke jordbær til en rimelig pris i et supermarked og i dag blev de så nydt som topping på min morgengreenie sammen med denne granola med boghvede og banan. Det var så godt!

Granola med boghvede og banan

Granola med boghvede og banan

100 gram havregryn
150 gram boghvede
100 gram solsikkefrø
100 gram græskarkerner
150 gram udstenede dadler
2 bananer
3 spsk. smeltet kokosolie
2 spsk. kakaopulver

Tænd ovnen på 180 grader. Bland havregryn, boghvede, solsikkefrø og græskarkerner i en stor skål. Blend dadler, bananer, kokosolie og kakaopulver til en lind masse i en blender. Vend dadelmassen i de tørre ingredienser og fordel massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen i ovnen i 15 minutter, vend godt rundt og giv den så 5-10 minutter mere, vend rundt osv. Forsæt indtil granoalen er næsten helt sprød. Når granolaen bliver kold, bliver den endnu sprødere og man kan knække granolaen i mindre stykker.

Granola med boghvede og banan

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i