Aspargessæsonen er lige om hjørnet og da jeg fandt et bundt asparges til en overkommelig pris forleden, røg det straks i kurven. Asparges er for mig smagen af forår og jeg synes sæsonen er alt for kort, så jeg tænker, at det kun er godt, at jeg er tyvstartet lidt. Jeg brugte aspargesene i en skøn salat fyldt med alt det bedste fra foråret – asparges, ærter og radiser. Haps!

Forårssalat med asparges og radiser
2 personer

1 bundt asparges
2 dl ærter
5 radiser i tynde skiver
1/2 squash skåret i tynde strimler
En god håndfuld snittet salat (jeg brugte iceberg)
50 gram feta
En håndfuld ristede pekannødder

Dressing
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Salt og peber

Nip enderne og aspargesene og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp lidt olivenolie ud over og rist aspargesene ved 200 grader i 5-10 minutter – de skal stadigvæk have godt med bid. Lad dem køle af og skær dem så midt over på den lange led. Bland en dressing af citronsaft og olivenolie og smag den til med salt og peber. Vend forsigtigt aspargesene, ærter, radiseskiver, squashstrimler og salat sammen. Smuldr fetaen ud over salaten og hældt lidt af dressingen på. Lige før servering drysses med grofthakkede ristede pekannødder.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip