Den første fødselsdagsgave jeg fik af min kæreste for snart fire år siden, var en billet til Roskilde Festival. Jeg havde aldrig før været på festival, men havde snakket om det flere gange. Min kæreste fik os ind i en camp af garvede festivalgængere, der osede af kærlighed til festivallivet. Jeg hadede det. Festival var overhovedet ikke noget for mig og jeg svor, at jeg aldrig skulle af sted igen. Da jeg så kom hjem og fik fordøjet oplevelsen, kunne jeg alligevel ikke helt slå tanken om at tage afsted igen ud af hovedet.

Året efter tog jeg så på festival med min kæreste igen og vi boede i camp med de samme fantastiske mennesker. Og året efter gjorde vi det igen. Og sidste år var vi også afsted. I år skal vi også på festival, men i stedet for at vente helt til uge 26, startede vi allerede med at “festivalle” i går. I år skal vi nemlig for første gang prøve at bo i Dream City og vi skal selvfølgelig stadigvæk bo med de samme skønne mennesker.

Når man er en del af Dream City får man et par måneder til at bygge et eller andet kreativt til brug under festivallen. Vi skal bygge et kolonihavehus og hygge os gennem hele festivalen i bedste kolonihavestil. I går var “første dag på græs”, hvilket betød, at pladsen åbnede og man fra nu af kan påbegynde byggeriet. Vi fik tildelt vores græsfirkant og så gjaldt det ellers om skaffe træ og materialer fra fællespuljen, så vi for alvor kan komme i gang med at bygge en af de kommede weekender – og forhåbentlig står vi klar med et fint lille hus, når festivallen for alvor åbner sidst i juni.

Grundet min ryg kunne jeg ikke slæbe det store, men fik i stedet taget et par stemningsbilleder – og det er jo også vigtigt! Vi fik skaffet en masse brugbart træ og endda et stakit til at indhegne vores kommende fine lille kolonihavehus. Nu mangler vi bare en flagstang – og så selvfølgelig selve huset – men materialerne er på plads. Dagen sluttede af med grillede hotdogs og sodavand – øllerne gemmer vi til festivallen for alvor går i gang!

No images found!
Try some other hashtag or username