Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Opskrift på fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Her får I resultatet af det mest fornuftige jeg fik lavet i går – min aftensmad. Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade, har stået på min to-do liste længe og i går blev det endelig til noget. Haps! – og der er heldigvis rester til min frokost i dag.

De sidste par dage har jeg været nedlagt af sygdom og jeg er stadigvæk ikke på toppen. I dag har jeg indtil videre formået at komme ud af sengen og gjort mig klar til at tage mod studiet, men indset, at jeg alligevel var lidt for dårlig. Det var ikke forsvarligt for mig at tage af sted. En ting er smittefare, en anden ting er det med at være syg, svimmel og omtåget og stå og lave kemi i et laboratorie. Det er en dårlig kombination. Jeg ringede til min mor og smågræd lidt, ringede stortudende til min kæreste (ynkelig – I know) og hoppede tilbage i seng. Nu er klokken omkring middag og jeg vil prøve at sætte mig lidt med mit speciale og se om jeg kan få skrevet lidt.

Læs også: Smørrebrød med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade

Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Find opskriften på fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade her:

Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Ingredienser
Fiskefrikadeller (cirka 20 stk.)
 • 900 gram torsk – ikke fars
 • 2 æg
 • 2 spsk. hvedemel
 • En håndfuld grofthakket persille
 • Salt og peber
 • Smør eller olie til stegning
Hjemmerørt remoulade
 • 3 spsk. mayonnaise
 • 1 spsk. creme fraiche
 • 1 spsk. æbleeddike
 • 1 lille gulerod finthakket
 • 1-2 syltede drueagurker finthakket
 • 1/2 rødløg finthakket
 • 1/2 tsk. karry
 • 1/2 tsk. gurkemeje
 • Salt og peber
Fremgangsmåde
Fiskefrikadeller
 • Hak torsken i en foodprocessor og rør den hakkede fisk sammen med æg, hvedemel, persille, salt og peber.
 • Form farsen til frikadeller og steg dem på en varm pande i rigeligt med fedtstof til de er gennemstegte.
Hjemmerørt remoulade
 • Bland alle ingredienserne til remouladen godt sammen og smag til med salt og peber.
Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade