De sidste par dage har jeg været nedlagt af sygdom og jeg er stadigvæk ikke på toppen. I dag har jeg indtil videre formået at komme ud af sengen og gjort mig klar til at tage mod studiet, men indset, at jeg alligevel var lidt for dårlig til, at det faktisk var forsvarligt for mig at tage af sted – både hvad angår smittefare og hvad angår, at det med at være syg, svimmel og omtåget og stå og lave kemi i et laboratorie nok er en dårlig kombination. Jeg ringede til min mor og smågræd lidt, ringede stortudende til min kæreste (ynkelig – I know) og hoppede tilbage i seng. Nu er klokken omkring middag og jeg vil prøve at sætte mig lidt med mit speciale og se om jeg kan få skrevet lidt. Men først får I lige resultatet af det mest fornuftige jeg fik lavet i går – min aftensmad. Fiskefrikadeller og ikke mindst hjemmerørt remoulade, har stået på min to-do liste længe og i går blev det endelig til noget. Haps! – og der er heldigvis rester til min frokost i dag.

Fiskefrikadeller
Cirka 20 stk.

900 gram torsk – ikke fars
2 æg
2 spsk. loppefrøskaller
En håndfuld grofthakket ramsløg (eller anden frisk krydderurt)
Salt og peber
Kokosolie til stegning.

Hak torsken i en foodprocessor og rør den hakkede fisk sammen med æg, loppefrøskaller, krydderurt, salt og peber. Form farsen til frikadeller og steg dem på en varm pande i rigeligt med kokosolie til de er gennemstegt.

Hjemmerørt remoulade

3 spsk. mayonnaise
1 spsk. creme fraiche
1 spsk. æbleeddike
1 lille gulerod, finthakket
1-2 syltede drueagurker, finthakket
1/2 rødløg, finthakket
1/2 tsk. karry
1/2 tsk. gurkemeje
Salt og peber

Bland alle ingredienserne til remouladen godt sammen og smag til med salt og peber.

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i