I sidste uge spiste jeg kun hjemme to aftener – og jeg kan ikke engang huske hvad jeg fik. I mandags kom jeg sent hjem og aftensmaden blev til pasta med kødsovs. I går var jeg til fællestræning til sent og aftensmaden blev rester af mandagens hofret. Ikke det mest inspirerende vel?

Jeg har travlt for tiden. Jeg vil det hele og jeg vil gøre det godt. Jeg prøver at finde en balance mellem et krævende studie, en voksende blog og min løbetræning. Og der skal jo også være tid til både kæreste, venner og familie. Og så er der jo også mit rigtige arbejde.

Lifebynan startede som en LCHF-blog, så blev den lowcarb/glutenfri og nu er jeg lidt mere på vej hen imod det mere almindelige. Efter at jeg har skruet gevaldigt op for løbetræningen, er det ikke længere optilmalt for mig at spise lowcarb – min krop har brug for kulhydrater og det får den! Lifebynan afspejler mit liv og ja, jeg løber meget og spiser sundt, men jeg spiser også både kager, slik og burgere. Bloggen vil nok altid have et stort fokus på mad, men for mig er det vigtigt, at der også er plads til så meget andet.

På det seneste er bloggen da også gået hen og blevet mere og mere en “alt muligt”-blog fremfor en ren madblog og det er faktisk rigtig rart. I sin tid, da jeg startede bloggen, og skulle finde på et navn til den, var det vigtigt for mig, at navnet ikke var for snævert. Selvom planen var at blogge om mad, skulle der også være plads til andet. Derfor faldt valget på Lifebynan, som jeg har været utroligt glad for – især nu hvor mad-delen er sat lidt på standby. Lifebynan er en blog om hvad der rør sig i mit liv – og det kan være alt fra mad, løb og træning til hverdagsglimt og ting, der gør mig glad, for det er sgu lidt svært at være madblogger, når man ikke laver mad!

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige