For en måneds tid tid siden var det World Nutella Day, og i dagens anledning lavede jeg en stor portion af min hjemmelavede nutella. Selvom det lyder mærkeligt, havde jeg en måned senere stadigvæk en stor del af portionen tilbage. What to do? Noget inden i mig sagde, at det ville være en dårlig idé at spise hele portionen med ske, så i stedet tryllede jeg resten af portionen om til den lækreste nutella brownie.

Denne brownie er uden mel og er dermed glutenfri og sukkeret i kagen kommer udelukkende fra nutellaen, der blandt andet består af mørk chokolade og dadler. Jeg vil ikke ligefrem kalde kagen for sund, men den er klart sundere end den klassiske brownie, der som regel primært består af smør, hvedemel og sukker. Og smagen? Ja, den sidder lige i skabet!

Nutella Brownie
6 stykker

3 æg
325 g hjemmelavet nutella
50 g almindeligt mandelmel
½ tsk. bagepulver
1 nip salt

Smelt nutellaen i microovnen – jeg gav den 2 x 30 sekunder. Pisk æggene luftige og rør den smeltede nutella og de øvrige ingredienser i. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (cirka 20 x 30 cm) og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige