For en måneds tid tid siden var det World Nutella Day, og i dagens anledning lavede jeg en stor portion af min hjemmelavede nutella. Selvom det lyder mærkeligt, havde jeg en måned senere stadigvæk en stor del af portionen tilbage. What to do? Noget inden i mig sagde, at det ville være en dårlig idé at spise hele portionen med ske, så i stedet tryllede jeg resten af portionen om til den lækreste nutella brownie.

Denne brownie er uden mel og er dermed glutenfri og sukkeret i kagen kommer udelukkende fra nutellaen, der blandt andet består af mørk chokolade og dadler. Jeg vil ikke ligefrem kalde kagen for sund, men den er klart sundere end den klassiske brownie, der som regel primært består af smør, hvedemel og sukker. Og smagen? Ja, den sidder lige i skabet!

Nutella Brownie
6 stykker

3 æg
325 g hjemmelavet nutella
50 g almindeligt mandelmel
½ tsk. bagepulver
1 nip salt

Smelt nutellaen i microovnen – jeg gav den 2 x 30 sekunder. Pisk æggene luftige og rør den smeltede nutella og de øvrige ingredienser i. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (cirka 20 x 30 cm) og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader.

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage