Chili con carne

Nogen gange er det bare helt i orden at springe over, hvor gærdet er lavest. Især om mandagen! Denne chili con carne er til de dage, hvor man intet orker, men stadigvæk gerne vil have skøn aftensmad eller til de dage, hvor maden bare skal hurtigt på bordet, men stadigvæk være fuld af smag. Sidstnævnte var aktuel for mig i mandags, da min kæreste havde besøg af en ven, og jeg havde lovet at lave aftensmad, jeg kom sent hjem og ville gerne lige nå en løbetur inden jeg skulle i køkkenet. Jeg nåede det hele og maden kom på bordet inden det blev alt for sent. Hurra for nemme hverdagsretter!

Læs også: Pikant kylling med blomkålsris

Chili con carne

Chili con carne
4 personer

500 gram hakket oksekød
1 dåse tomatpuré (140 gram)
1 dåse chilibønner
1 dåse hakkede tomater med chili
1 lille dåse majs
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Tilbehør
Creme fraiche
Forårsløg
Cheddarost
Blomkålsris og/eller ris

Brun kødet i en gryde og tilsæt tomatpuré, chilibønner, hakkede tomater og majs. Lad retten simre i 15-20 minutter før du smager til med salt og peber. Servér chili con carnen med ris, creme fraiche, forårsløg en en smule revet cheddarost.

Chili con carne

No images found!
Try some other hashtag or username