// Indlægget er udgivet i samarbejde med TEFAL //

Jeg har været så heldig at få sponsoreret et Tefal Snack Collection og i anledning af den internationale vaffeldag, fik jeg lige en udfordring oveni hatten. Jeg skulle lave minimum tre vaffelopskrifter, som alle inkluderer en eller flere af følgende ingredienser: citron, kanel, æble, spidskommen og græsk yoghurt. Jeg valgte citron, kanel og græsk yoghurt og resultaterne finder du herunder.

Tefal Snack Collection er et multijern, hvor man kan få plader til alverdens ting og sager til. Jeg selv har plader til hjertevafler, belgiske vafler, toast og panini og jeg bruger de to vaffelplader og paninipladen ofte – toasts laver jeg ikke så mange af, men det hænder da. Det smarteste ved multijernet er, at det er super nemt at gøre pladerne rene efter brug i forhold til fx et vaffeljern, hvor man ikke kan tage pladerne ud. Jeg er kæmpe fan!

Kanelvafler
4 belgiske vafler

4 æg
4 spsk. mælk, kokosmælk, fløde eller andet
2 tsk. kokssukker
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
2 spsk. loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver
1 spsk. almindeligt kokosmel
Kokosolie til stegning

Pisk alle ingredienserne sammen og bag vaflerne i vaffeljernet. Jeg toppede med denne jordbærkompot, mynte og mango.

Vafler med græsk yoghurt
6 hjertevafler

150 gram græsk yoghurt
3 æg
2 bananer
2 spsk. loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver
Kokosolie til stegning

Blend alle ingredienserne sammen og bag vaflerne i vaffeljernet. Jeg toppede med blåbær og mynte.

Citronvafler
4 hjertevafler

3 æg
Saft fra 1/2 og skal fra 1 økocitron
2 spsk. kokossukker
1 dl almindeligt mandelmel
2 spsk. loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver
1 spsk. birkes
Kokosolie til stegning

Pisk alle ingredienserne godt sammen og bag vaflerne i vaffeljernet. Jeg toppede med kiwi, lidt revet mørk chokolade og frysetørrede hindbær.

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i