Smoothies med banan

To opskrifter på smoothies med banan

Jeg har altid haft en sød tand og det er som om, at den kun vokser sig større. Salt mad og salte snacks har derimod aldrig sagt mig det store. Jeg prøver at sørge for, at det søde ikke tager overhånd, men min morgenmad er næsten altid i den søde ende. De sidste par dage har jeg virkelig cravet søde smoothies med banan og her får I to af mine favoritter. Den ene er en syndig en med kakao og peanut butter og den anden er en mættende banansmoothie med havregryn.

For mig kan en smoothie ikke udgøre morgenmåltidet alene og i dag drak jeg for eksempel et glas kakao peanut butter banan smoothie og ved siden af spiste jeg en stor skål af salaten fra i går aftes. På den måde fik jeg både noget sødt og noget grønt og så er jeg glad og tilfreds.

Læs også: Opskrift på hindbær smoothie bowl

Kakao peanut butter banan smoothie

Find opskriften på en kakao peanut butter banan smoothie her:

Kakao peanut butter banan smoothie

1 person
Ingredienser
 • 2 frosne bananer
 • 2 dl mandelmælk
 • 2 spsk. peanut butter
 • 1 spsk. kakaopulver
Fremgangsmåde
 • Blend hele molevitten og nyd din smoothie med det samme.
Kakao peanut butter banan smoothie

Find opskriften på en mættende smoothie med banan her:

Mættende smoothie med banan

1 person
Ingredienser
 • 2 frosne bananer
 • 2 dl mandelmælk
 • 1 dl havregryn
 • Et drys kanel
 • 1 tsk. akaciehonning
Fremgangsmåde
 • Blend hele molevitten og nyd din smoothie med det samme.
Mættende smoothie med banan
No images found!
Try some other hashtag or username