Så er det tilbage til hverdagen! Jeg har fejret dét, at have lidt ekstra tid til madlavningen her i påsken og har derfor brugt en del tid i køkkenet. I søndags fik vi denne ret skønne ret, fyldt med dejlig smag. Pulled chicken kan laves på to timer i modsætning til pulled pork, der skal have meget længere, og det er jeg kæmpe fan af. Jeg valgte at servere kyllingen med en skøn kålsalat, men en klassisk coleslaw og en god omgang burgerboller, ville også være skønt til. Rettens vigtigste del er klart BBQ saucen, og her er den i en lidt sundere version end købe-udgaverne. Den er ikke helt sukkerfri, da den indeholder kokossukker, men den smager helt fantastisk.

Pulled chicken – find opskriften HER

Farverig forårskålsalat
2-3 personer

100 gram spidskål
3-4 gulerødder
3 forårsløg
50 gram mandler
2 spsk. sesamfrø

Sesamvinaigrette
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. akaciehonning
1/2 tsk. soya
1 tsk. sesamolie
Salt og peber

Snit spidskålen fint og riv eller snit gulerødderne. Skær forårløgene i ringe og hak mandlerne groft. Bland spidskål, gulerødder, forårsløg og mandler i en skål. Bland alle ingredienserne til vinaigretten sammen og vend den i salaten. Drys med sesamfrø før servering.

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr