Jeg kan mærke, at jeg er lidt ubeslutsom i dag. Normalt ved jeg allerede hvad jeg vil spise til morgenmad i det jeg slå øjnene op, men ikke i dag. Jeg kunne heller ikke finde ud af, hvilket tøj jeg skulle tage på og om jeg overhovedet gad lave kaffe. Det tegner ikke godt for resten af dagen…

Efter en halv times tænkeri, googleri og inspirationssøgeri, kom jeg endelig frem til, at jeg ville forsøge mig med grød til morgenmad. Sådan en rigtig dejlig varm havregrød fyldt med skønne sager og toppet med lækkerier. Det blev overraskende godt og jeg tænkte, at jeg lige ville dele opskriften med jer, før jeg om lidt vil gå tilbage til klædeskabet og tage endnu en svær beslutning. Og kaffen? Ja, selvfølgelig satte jeg kaffe over og drak en kæmpe spand – hvordan kunne jeg overhovedet tvivle på, om det ville være en god idé!? Kaffe er altid en fremragende idé! Men nu til opskriften.

Morgengrød med tørret frugt
1 person

1 dl havregryn
4 soltørrede abrikoser
15 gram rosiner
3 dl væske (jeg brugte 1 1/2 dl mælk og 1 1/2 dl vand)
Lidt salt

Topping: hakkede mandler, blåbær og akaciehonning

Hak de soltørrede abrikoser i små tern og bland dem, havregryn, rosiner og mælk i en gryde. Kog op under omrøring og lad det koge et par minutter – stadigvæk under omrøring. Smag grøden til med lidt salt og top med mandler, blåbær og akaciehonning.

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr