Jeg kan mærke, at jeg er lidt ubeslutsom i dag. Normalt ved jeg allerede hvad jeg vil spise til morgenmad i det jeg slå øjnene op, men ikke i dag. Jeg kunne heller ikke finde ud af, hvilket tøj jeg skulle tage på og om jeg overhovedet gad lave kaffe. Det tegner ikke godt for resten af dagen…

Efter en halv times tænkeri, googleri og inspirationssøgeri, kom jeg endelig frem til, at jeg ville forsøge mig med grød til morgenmad. Sådan en rigtig dejlig varm havregrød fyldt med skønne sager og toppet med lækkerier. Det blev overraskende godt og jeg tænkte, at jeg lige ville dele opskriften med jer, før jeg om lidt vil gå tilbage til klædeskabet og tage endnu en svær beslutning. Og kaffen? Ja, selvfølgelig satte jeg kaffe over og drak en kæmpe spand – hvordan kunne jeg overhovedet tvivle på, om det ville være en god idé!? Kaffe er altid en fremragende idé! Men nu til opskriften.

Morgengrød med tørret frugt
1 person

1 dl havregryn
4 soltørrede abrikoser
15 gram rosiner
3 dl væske (jeg brugte 1 1/2 dl mælk og 1 1/2 dl vand)
Lidt salt

Topping: hakkede mandler, blåbær og akaciehonning

Hak de soltørrede abrikoser i små tern og bland dem, havregryn, rosiner og mælk i en gryde. Kog op under omrøring og lad det koge et par minutter – stadigvæk under omrøring. Smag grøden til med lidt salt og top med mandler, blåbær og akaciehonning.

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i