I går spiste jeg en helt klassisk omgang havregrød til morgenmad og det smagte så dejligt, at jeg denne morgen ville gentage successen. I dag blev det til en luksusudgave med chiafrø og chokolade og hold nu op hvor var det lækkert! Tænk, at grød kan smage sådan – det havde jeg aldrig troet, hvis du havde spurgt mig for et par dage siden. Jeg har hele tiden tænkt, at denne her “grødtrend” var lidt overvurderet, men nu er jeg totalt overbevist. Mere grød, tak!

I opskriften har jeg brugt lidt proteinpulver, hvilket faktisk kun skyldes, at jeg har en halv-gammel pose stående fra dengang, jeg syntes, at den slags var en god idé. Jeg er for nærig til bare at smide den ud, så nu har jeg besluttet mig for at bruge den. Har du ikke lige en pose proteinpulver med chokoladesmag stående, så kan du sagtens bare bruge kakao i stedet.

Morgengrød med chiafrø og chokolade
1 person

1 dl havregryn
1 spsk. chiafrø
3 dl væske (jeg brugte 1,5 dl mælk og 1,5 dl vand)
Salt
1 spsk. proteinpulver med chokolade (eller kakao)

Topping: clementin og lidt hakket mørk chokolade

Kog havregryn, chiafrø, væske og salt op i en gryde under omrøring. Lad grøden simre et par minutter. Tag grøden af varmen og rør proteinpulveret eller kakaoen ud i den og top med clementin og mørk chokolade.