Denne uge er tæt pakket og så er det rart, at kunne dykke ned i bloggen arkiv og finde en nem og lækker aftensmad frem fra gemmerne. Forleden blev det til en omgang hvidkålsrösti med creme fraiche dressing og en portion krydrede kødboller. Det var lynhurtigt og smagte helt fantastisk – og resten af kødbollerne kom i fryseren, så jeg har endnu nemmere mad en anden travl dag. Jeg er kæmpe fan!

Opskriften på de krydrede kødboller finder du HER og opskriften på en omgang hvidkålsrösti med creme fraiche dressing finder du HER.

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie