Havregrød med chiafrø og chokolade

Opskrift på havregrød med chiafrø og chokolade

I går spiste jeg en helt klassisk omgang havregrød til morgenmad og det smagte så dejligt, at jeg denne morgen ville gentage successen. I dag blev det til en luksus havregrød med chiafrø og chokolade og hold nu op hvor var det lækkert! Tænk, at grød kan smage sådan – det havde jeg aldrig troet, hvis du havde spurgt mig for bare et par dage siden. Jeg har hele tiden tænkt, at denne her “grødtrend” var lidt overvurderet, men nu er jeg totalt overbevist. Mere grød, tak!

I opskriften har jeg brugt lidt proteinpulver, hvilket faktisk kun skyldes, at jeg har en halv-gammel pose stående fra dengang, jeg syntes, at den slags var en god idé. Jeg er for nærig til bare at smide den ud, så nu har jeg besluttet mig for at bruge den. Har du ikke lige en pose proteinpulver med chokoladesmag stående, så kan du sagtens bare bruge kakaopulver i stedet.

Jeg toppede min havregrød med lidt hakket mørk chokolade og en clementin, men top med hvad du nu har. Alle frugter og bær kan bruges og har du en klat skyr, så smager det også fremragende på – især den med vanilje. Du kan også kigger her, hvor jeg har samlet fire opskrifter på lækker topping til grød.

Læs også: Havregrød – ni spændende opskrifter

Havregrød med chiafrø og chokolade

Find opskriften på havregrød med chiafrø og chokolade her:

Havregrød med chiafrø og chokolade

1 person
Ingredienser
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. chiafrø
  • 3 dl væske jeg bruger 1,5 dl mælk og 1,5 dl vand
  • Salt
  • 1 spsk. proteinpulver med chokolade eller kakao
Toppingforslag
  • Clementin og lidt hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
  • Kog havregryn, chiafrø, væske og salt op i en gryde under omrøring. Lad grøden simre et par minutter.
  • Tag grøden af varmen og rør proteinpulver eller kakao ud i den.
  • Top havregrøden og server.
Havregrød med chiafrø og chokolade
No images found!
Try some other hashtag or username