Carrot cake overnight oats

I dag har jeg været sammen med min kæreste i 4 år. Det er normalt ikke noget vi fejrer, men jeg har alligevel inviteret ham ud og spise i aften. Gaver gør vi det normalt heller ikke så meget i, men i morges blev jeg alligevel overrasket med en lille fin rektangulær pakke i fint sølvfarvet gavepapir – kan du stave til dårlig samvittighed, når jeg så ingenting havde til ham? Det må jeg råde bod på en anden gang! Kæresten blev sendt afsted på arbejde og jeg hyggede mig så lidt med min morgenmad og blåbærhjerter. En køleskabgrød med gulerod, som jeg så har valgt at kalde “Carrot cake overnight oats” fordi det lød en kende mere tiltalende. Det kan være lidt grænseoverskridende at putte gulerod i sin grød, men jeg synes du skal prøve det af – det smager skønt!

Læs også: Overnight oats med blåbær og banan

Carrot cake overnight oats
1 person

1 dl havregryn
1 dl mandelmælk (havremælk eller almindelig komælk kan også bruges)
1 lille gulerod, revet
1 tsk. akaciehonning

Topping: Blåbær og frysetørrede hindbær

Aftenen før blandes havregryn, mandelmælk, revet gulerod og akaciehonning sammen i en skål. Sæt låg på og sæt i køleskabet. Næste morgen vendes grøden og der toppes med fx blåbær og frysetørrede hindbær.

Carrot cake overnight oats

  • Mine planer denne lrdag er hjemmebag til morgenmad et afsnithellip
  • ggekage er er en klassiker og kan spises bde morgenhellip
  • Sndagen startede en smule mere aktivt end lrdagen og jeghellip
  • Der er madpakkefest p bloggen i dag! Hop ind forbihellip
  • Lkkert og lynhurtigt! Opskriften p en omgang pasta i fldesovshellip
  • Jeg tager mig god tid denne morgen og startede dagenhellip
  • Der er lidt vegtarsnak p bloggen i dag sammen medhellip