Carrot cake overnight oats

I dag har jeg været sammen med min kæreste i 4 år. Det er normalt ikke noget vi fejrer, men jeg har alligevel inviteret ham ud og spise i aften. Gaver gør vi det normalt heller ikke så meget i, men i morges blev jeg alligevel overrasket med en lille fin rektangulær pakke i fint sølvfarvet gavepapir – kan du stave til dårlig samvittighed, når jeg så ingenting havde til ham? Det må jeg råde bod på en anden gang! Kæresten blev sendt afsted på arbejde og jeg hyggede mig så lidt med min morgenmad og blåbærhjerter. En køleskabgrød med gulerod, som jeg så har valgt at kalde “Carrot cake overnight oats” fordi det lød en kende mere tiltalende. Det kan være lidt grænseoverskridende at putte gulerod i sin grød, men jeg synes du skal prøve det af – det smager skønt!

Læs også: Overnight oats med blåbær og banan

Carrot cake overnight oats
1 person

1 dl havregryn
1 dl mandelmælk (havremælk eller almindelig komælk kan også bruges)
1 lille gulerod, revet
1 tsk. akaciehonning

Topping: Blåbær og frysetørrede hindbær

Aftenen før blandes havregryn, mandelmælk, revet gulerod og akaciehonning sammen i en skål. Sæt låg på og sæt i køleskabet. Næste morgen vendes grøden og der toppes med fx blåbær og frysetørrede hindbær.

Carrot cake overnight oats

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at