Find en greenie grundopskrift HER.

Avocadolotteriet har jeg ikke altid været fan af. I starten satsede jeg altid på de formodne avocadoer, men ofte var de for formodnet og helt brune inden i. Så gik jeg over til de ikke formodne avocadoer i net, og det tog lidt tid, men nu tror jeg, at jeg har fundet ud af hvordan sådan et net skal håndteres.

Jeg stiller avocadoerne på køkkenbordet, hvor jeg holder godt øje med dem og når de ikke længere er helt grønne og bliver en smule bløde, så er de klar til at blive spist og ryger dermed ind i køleskabet. Problemet er så bare, at der er virkelig mange avocadoer i sådan et net og at de har en rimelig begrænset holdbarhed – selv i køleskab. Derudover kan jeg sjældent spise en hel avocado selv, og min kæreste spiser dem ikke. Alle ved, at når en avocado først er åbnet, har man kun omkring 30 sekunder til at spise den før den er helt brun og snasket. Løsningen er simpelthen at fryse dem! Jeg skær dem ud i tern og fryser avocadoerne i fryseposer – en halv avocado i hver. De frosne avocadoer bruger jeg så i mine morgengreenies. Og er du alligevel lidt uheldig i avocadolotteriet og åbner en brun avocado, så frys den alligevel – den brune farve kan hverken ses eller smages i en greenie!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med