Find en greenie grundopskrift HER.

Avocadolotteriet har jeg ikke altid været fan af. I starten satsede jeg altid på de formodne avocadoer, men ofte var de for formodnet og helt brune inden i. Så gik jeg over til de ikke formodne avocadoer i net, og det tog lidt tid, men nu tror jeg, at jeg har fundet ud af hvordan sådan et net skal håndteres.

Jeg stiller avocadoerne på køkkenbordet, hvor jeg holder godt øje med dem og når de ikke længere er helt grønne og bliver en smule bløde, så er de klar til at blive spist og ryger dermed ind i køleskabet. Problemet er så bare, at der er virkelig mange avocadoer i sådan et net og at de har en rimelig begrænset holdbarhed – selv i køleskab. Derudover kan jeg sjældent spise en hel avocado selv, og min kæreste spiser dem ikke. Alle ved, at når en avocado først er åbnet, har man kun omkring 30 sekunder til at spise den før den er helt brun og snasket. Løsningen er simpelthen at fryse dem! Jeg skær dem ud i tern og fryser avocadoerne i fryseposer – en halv avocado i hver. De frosne avocadoer bruger jeg så i mine morgengreenies. Og er du alligevel lidt uheldig i avocadolotteriet og åbner en brun avocado, så frys den alligevel – den brune farve kan hverken ses eller smages i en greenie!

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt