Der har været lidt stille her på bloggen over weekenden. Det skyldes, at jeg sammen med min kæreste har været et lille smut i London. Vi tog afsted fredag aften og kom hjem her til eftermiddag og hold nu op hvor har det været skønt at få et lille afbræk fra hverdagen.

Vi ankom meget sent til hotellet natten mellem fredag og lørdag, men var alligevel overraskende friske lørdag morgen. Hele lørdagen brugte vi på at traske byen tynd – omkring 25 km blev det til, hvilket tydeligt kunne mærkes i benene søndag. Søndag valgte vi så at købe en 1-dagsbillet til den offentlige transport og lod os transportere rundt i byen af både busser og undergrundstog. Vi har både fået set diverse turistattraktioner inklusiv en “Royal Gun Salute”, været en tur i London Zoo, spist dejlig mad, holdt hyggelige pauser og shoppet. Vejret var gråt og lidt regn og blæst blev det da også til, men det gjorde heldigvis ikke så meget.

En skøn weekend var det, selvom London nu aldrig bliver min yndlingsby. Den er grå, trist og halvtom, hvis man altså ikke lige befinder sig omkring turistattraktionerne eller Oxford Street. Alligevel drømmer jeg stadigvæk om at besøge London omkring juletid, da jeg har hørt at byen skulle være virkelig flot og hyggelig i december.

Nu er jeg hjemme igen – lidt træt efter rejsen, men klar til, at hverdagen rammer igen i morgen.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip