Pitapizza med spinat og champignon

Dagen startede, som så mange andre dage, med en greenie og så gik turen ellers til studiet, hvor jeg havde en aldeles produktiv formiddag i laboratoriet. Efter frokost gik turen til Vesterbro, hvor min fysioterapeut havde gode nyheder – jeg har jo døjet lidt med en beskadiget disk i lænden, men den er klart i bedring og jeg kan forhåbentlig snart afslutte behandlingsforløbet. Da jeg kom hjem, hoppede jeg i løbetøjet og fik banket 10,5 km ind på løbekontoen – og jeg nåede sgu hjem inden det blev rigtig mørkt. Hurra for flere lyse timer! Da jeg efter løbeturen landede i sofaen, ramte sulten og trætheden – og den ramte hårdt. Oven i hatten var jeg alene hjemme, så der var ingen, jeg kunne forsøge at overtale til at stå for aftensmaden. Jeg endte ud med at lave en hurtig omgang pitapizza med spinat og champignon – det er både nemt og virkelig lækkert! Jeg toppede med hvad jeg lige havde, og det gode ved pizza er jo, at du kan toppe med lige præcis dine favoritter.

Læs også: Margherita Meatza

Pitapizza med spinat og champignon

Pitapizza med spinat og champignon
1 sulten person

2 fuldkornspitabrød
8 tsk. pizzasauce – købt eller hjemmelavet
1 lille rødløg i ringe
4 små håndfulde snittet spinat
50-75 gram skiveskåret champignon
50 gram revet ost
Oregano

Skær pitabrødene over, så du har fire pizzabunde. Smør 2 tsk. pizzasauce ud på hver bund og fordel løgringene ovenpå. Læg en håndfuld snittet spinat og lidt champignonskiver på hver og slut af med at drysse med ost. Giv pizzaerne 20-25 minutter ved 200 grader og drys med oregano før servering.

Pitapizza med spinat og champignon

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i