I dag skulle aftensmaden være noget nemt, så jeg kiggede lidt rundt på nettet og fandt denne opskrift på pikant kylling. Da jeg skulle til at gå i gang med madlavningen besluttede jeg mig for at gøre det en smule anderledes. I den oprindelige opskrift skulle kyllingebrysterne tilberedes hele, men jeg skar dem ud i tern og tilføjede en ekstra peberfrugt og lidt tomatpuré. Derudover skulle kyllingen have en halv time i ovnen og det havde jeg altså ikke lige tid til, så tilberedte i stedet hele retten i en gryde.

Pikant kylling med blomkålsris
2 personer

2 kyllingebryster skåret i tern
1 spsk. paprika
1 pakke bacon i strimler
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 dåse tomatpuré (140 gram)
1 dåse hakkede tomater
100 g pikant flødeost
2 peberfrugt i tern
Salt og peber

Blomkål eller ris som tilbehør

Skær baconen i mindre stykker og steg baconstykkerne i en gryde. Hak løget groft og hvidløget fint og svits begge dele med baconen. Når løgene er blevet bløde tilsættes kyllingen og kort efter tomatpuréen, de hakkede tomater, flødeosten og peberfrugtternene. Lad retten simre i 10-15 minutter og smag til med salt og peber.

Riv den mængde blomkål, der kan spises. Du kan enten spise blomkålen rå, give det revne blomkål 1,5-2 minutter i mikroovnen eller hælde kogende vand over og lad det stå i 2 minutter før du hælder vandet fra igen. Jeg er mest til den rå version, da jeg synes de bliver meget vandede ellers – men det er jo smag og behag. Du kan også bare spise helt almindelige ris til.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige