Nike Marathontest 1

Januar bød på i alt 133 km og er dermed den måned hvori jeg har løbet flest kilometer nogensinde! Og det er på trods af, at jeg slet ikke har fået løbet alle de planlagte træningspas – jeg glæder mig til at se hvad tallet for februar ender på. Derudover endte januar med et brag, da jeg i går løb Nike Marathontest 1 – et løb på 10 km. Min officielle tid blev 48:13 og jeg var jublende lykkelig. Tænk, at jeg lige havde løbet hele 10 km i et tempo under 5.00 minutter per kilometer. Det havde jeg godt nok aldrig troet var muligt. Men det var det og motivationen fik sig et kæmpe boost. Nu er jeg helt klar på en ny uge, ja, en ny måned, hvor der kommer endnu flere kilometer i benene, så jeg endnu engang kan give den gas, når Nike Marathontest 2 venter i slutningen af måneden.

No images found!
Try some other hashtag or username