Januar bød på i alt 133 km og er dermed den måned hvori jeg har løbet flest kilometer nogensinde! Og det er på trods af, at jeg slet ikke har fået løbet alle de planlagte træningspas – jeg glæder mig til at se hvad tallet for februar ender på. Derudover endte januar med et brag, da jeg i går løb Nike Marathontest 1 – et løb på 10 km. Min officielle tid blev 48:13 og jeg var jublende lykkelig. Tænk, at jeg lige havde løbet hele 10 km i et tempo under 5.00 minutter per kilometer. Det havde jeg godt nok aldrig troet var muligt. Men det var det og motivationen fik sig et kæmpe boost. Nu er jeg helt klar på en ny uge, ja, en ny måned, hvor der kommer endnu flere kilometer i benene, så jeg endnu engang kan give den gas, når Nike Marathontest 2 venter i slutningen af måneden.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige